Mini Cabrio Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: minicabriovhp Kategoriler:

Açıklama

Mini Cabrio Serisi Velur Halı Paspasları

Mini Cabrio serisi için özel olarak imal edilmiş velur halı paspas takımı 4 parçadan oluşmakta olup, orijinal Mini paspas seti ölçülerinde üretilmiştir. Aracınızın taban halısını etkin bir şekilde korurken yumuşak, konforlu bir basma zemini sunar. Ön paspas seti opsiyonel olarak paslanmaz çelik Cabrio metal logolara sahiptir. Bu metal logolar korozyon dayanımı oldukça güçlü olan 304 serisi paslanmaz çelikten üretilir. Yine tıpkı Mini orijinal paspas setinde olduğu gibi, velur halı paspas seti velcro cırt tutucu sistemine sahiptir. Bu sistem paspasın taban halısı üzerinde kaymasını önlemektedir. Şimdi online kataloğumuza göz atarak aracınız ile tam uyumlu velur halı paspas setinizi özelleştirerek sipariş verebilirsiniz.

Mini Cabrio Velur Paspas Özellikleri

  • Krom Cabrio paspas logoları
  • Özelleştirilebilir tasarım detayları
  • Kokusuz, sertifikalı otomotiv halıları
  • Farklı renk ve kalite seçenekleri
  • Kolay temizlenebilen materyal

katalog

Avrupa Menşeili Otomotiv Halıları

Velur halı paspas üretiminde kullandığımız otomotiv halıları, otomotiv standartlarına uygun, sertifikalı Avrupa birliği menşeili ürünlerdir. İçeriğinde atık malzeme barındırmadığından otomobil içinde keyifle kullanabilirsiniz. Tüm halı seçeneklerini görmek için şimdi online kataloğumuzu kullanabilirsiniz. Online katalog içinde farklı bütçeler için farklı halı kaliteleri bulunmaktadır.

Cabrio Metal Paspas Logoları

Bazı halı paspaslar sıradan nakış işleme logolara sahipken, velur halı paspas seti paslanmaz çelik metal logoları ile dikkat çekiyor. Cabrio metal logosu ile ön iki paspasınızı süsleyebilir ve paspaslarınızın görünümünü geliştirebilirsiniz. Diğer metal logo seçeneklerini aşağıdaki görselde bulabilirsiniz. Paslanmaz çelik metal logolar 11×2,5 cm ölçülerinde olup ön iki paspasa dilediğiniz konuma yine paslanmaz çelik sabitleme civataları ile monte edilir.

mini cabrio metal paspas logosu

Özel Dikim, Özelleştirilebilir Tasarım

Otomobiller her zaman kullanıcıları için özel olmuştur. Pek çok kullanıcı otomobillerini tekrar tasarlayarak, kendi zevklerine uygun hale getirir. Tam da bu nedenle özel tasarım oto aksesuarlar dikkat çeker. Aracınız için yeni bir velur halı paspas takımı siparişi oluştururken, paspas kenarından dikiş ipine kadar tüm detaylarını sizler fiyat farkı olmadan belirleyebilirsiniz. Tüm seçenekleri online kataloğumuz içinde bulabilirsiniz. Örneğin aracınız sarı renkse, paspas kenar rengini sarı seçerek hoş bir uyum yakalayabilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Temizlik

Sıradan bir halı temizleme fırçası ile velur halı paspas setini düzenli aralıklar ile fırçalamanız yeterli olacaktır. Velur halı paspaslar kolay temizlenebilen ürünlerdir. Dilerseniz paspasınızı basınçlı su ve çamaşır makinesi kullanmadan yıkayabilirsiniz. Yıkanan paspaslar tam kurtulduktan sonra kullanılmalıdır.

kolay-temizlenebilir

 

Uyumlu Modeller:

Mini Cabrio R52 (2004-2009), R57 (2009-2016) ve F57 (2016-günümüz) 

4 Parça

Gönderim ve Üretim

1-3 iş günü içinde üretilen velur paspaslar, özelleştirilebilir ürünler olduklarından hazır raf ürünü değildirler. Sipariş verirken paspas setini tüm detaylarını sizler belirlemektesiniz. Üretimi tamamlanan velur paspaslar anlaşmalı kargo firması ile adresinize gönderilir. Hesabım sayfasından siparişinizin takibini yapabilirsiniz.

Ek bilgi

Ağırlık 2,47 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, Cabrio, Premium, Sport, Turbo

Model Seçimi

R52 (2004-2009), R57 (2009-2016), F57 (2016-günümüz) 

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf