Bmw 5 Serisi E60-E61 Velur Halı Paspas Takımı 2004-2010

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: bmwe60vhp Kategoriler:

Açıklama

Bmw 5 Serisi E60 Velur Halı Paspasları

Bmw E60 velur halı paspas takımınızı şimdi özelleştirerek sipariş verebilirsiniz. Her zaman en özel malzemelerden imal ettiğimiz halı paspaslarımızla aracınızın eskiyen paspaslarını yenileyebilir ve aracınıza şık bir görünüm verebilirsiniz. Velur paspaslar sertifikalı otomotiv halılarından Bmw E60 orjinal paspas seti ölçüsünde üretilir ve aracınıza tam uyum sağlar. Kayma önleyen özel zemin yapısı sayesinde konforlu bir sürüş deneyimine katkıda bulunurlar.

Deri biye kenar ile süslenen halı paspaslar bu kenar rengini dilediğiniz gibi özelleştirmenize imkan tanır. İçeriğinde atık malzeme barındırmayan halılar kullanılarak imal edilen paspaslar araç içinde koku yapmaz ve keyifli bir kullanıma imkan tanırlar. Bmw E60 halı paspas çeşitleri ile aracınız çok daha şık görünecek.

Bmw E60 Uyumlu Velur Paspas – Özellikler

  • E60 için tam uyumlu üretim.
  • Bmw & M performance metal logo seçeneği
  • Özelleştirilebilir tasarım-deri biye kenar, dikiş ipi ve halı rengini siz belirleyin
  • Kokusuz Eu orijinli otomotiv halıları
  • Yumuşak yüzey, kolay temizlenebilir yapı
  • Velcro cırt sayesinde kaymaz yapı

katalog

Tam Uyumlu Ölçüler

Velur halı paspas takımı aracınızın orijinal paspas takımı ile aynı ölçülerde üretildiğinden tıpkı oem paspaslar gibi aracınıza tam uyar. Kenar renginden dikiş rengine kadar özelleştirerek velur halı paspasınızı şimdi sipariş verin aracınızda tam uyumlu velur halı paspas kullanmanın keyfini çıkarın.

Metal Paspas Logoları

Sıradan nakış işleme logoları aksine paslanmaz çelik logolar hızlıca yıpranmıyor ve halı paspas takımı üzerinde daima parlıyor. Bmw, M performance ve Alpina olarak sunulan metal logo çeşitlerimizi görmek için buraya tıklayın. Metal logolar ön iki paspasa uygulanır ve ölçüleri 11×2,5 cm dir.

bmw 5 series metal logo

Özelleştirilebilir Velur Paspaslar

Halı paspaslar isteğinize özel olarak farklı renklerde ve farklı halı türlerinde üretilmektedir. Üretilen her paspas özel olduğundan bu sebeple stokta tutulmamaktadır. Paspaslar siparişinizi takiben üretilirler ve teslim edilirler. Üretimin her aşamasında paspasınızı özelleştirebilmeniz adına iletişime geçmekteyiz. Her zaman en iyi kalitede paspasları imal edebilmek için yalnızca belirli standart ve üstündeki halılar paspas imalatı için kullanılır. Halıları incelemek ve seçim yapabilmek için online kataloğumuzu kullanabilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Bmw 5 Serisi E60 2004-2010

4 parça 2.59kg/set – polyamid – geri dönüştürülebilir.

Bmw E60 2003 – 2010 yılları arasında üretilmiş olup 5 serisinin 5. jenarasyonudur. Bu jenerasyon önceki jenarasyonlara göre farklı elektronik donanımlar ile sunulmuştur. Başlıca motor seçenekleri arasında 5.20 – 5.25 – 5.30 – 5.35 benzinli ve dizel opsiyonları yer almaktadır. Bmw E60 paspas tercihinde kauçuk paspas kullanmayı planlıyorsanız lütfen OEM ürünler kullanmaya çalışın. Diğer kauçuk paspaslar atım malzemelerin geri dönüşümünden imal edilirler ve bu yüzden hem araç içinde koku yapabilirler hem de sağlığa zararları olabilir. Halı paspaslar da bu sorunlar görülmez.

Bmw E60 paspas tercihinde öncelikle otomobilin taban halısı rengi belirlenmeli sonrasında ise uygun renkte paspas halısı seçimi katalog üzerinden yapılmalıdır. Paspas halısı seçiminden sonra dilediğiniz

Paspas temizliği ister kauçuk ister halı olsun düzenli aralıklar ile yapılmalıdır. Bu temizlik işlemi için paspası silkelemek bile genellikle yeterlidir. Fakat detaylı bir temizlik için paspası elektrik süpürgesi veya fırça yardımıyla da temizleyebilirsiniz. Yalnızca çamaşır makinesi veya basınçlı su kullanarak temizlemek paspasın yapısını bozabilir. Lütfen bu metotlar ile paspasınızı temizlemeyiniz.

kolay-temizlenebilir

Gönderim

Velur paspas seti siparişinizin ardından 3-4 iş günü içinde üretilir ve adresinize gönderilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,59 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, 5 Series, M5, Bmw, M Performance, Sport, Premium, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf