Honda CRV Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: hondacrvvhp Kategoriler:

Açıklama

Honda CRV Serisi Velur Halı Paspasları

Orijinal Crv halı paspas seti boyutlarında üretilen velur halı paspas takımını özelleştirerek sipariş verebilirsiniz. Avrupa menşeili otomotiv halılarından üretilen velur halı paspaslar otomobil içinde koku yapmazlar. Yumuşak yüzey yapısı ve paslanmaz çelik Crv metal logoları ile sıradan rakiplerinden ayrılırlar. Aracınızın model seçimini yaparak şimdi velur paspas siparişinizi verebilirsiniz.

katalog

Honda CRV Halı Paspas-Özellikler

  • Kaymaz paspas tabanı
  • Paslanmaz çelik Crv ve Honda metal logoları
  • Deri biye kenar ile şık görünüm
  • Özelleştirilebilir paspas tasarımı
  • Farklı kalite ve renk seçeneği

CRV Serisi İçin Tasarlandı

Oem paspas seti ölçülerinde üretilen velur halı paspas setini aracınızın model yılını dikkate alarak üretiyoruz. Tam ölçüde üretimin bir avantajı olarak velur halı paspas takımı aracınıza tam uyum sağlıyor. Kokusuz Avrupa menşeili materyalden üretildiklerinden otomobil içinde konforlu bir kullanım imkanı sunuyor. Halı kalitesi seçimini bütçenize göre yapabilir ve paspasınızı özelleştirerek sipariş verebilirsiniz.

CRV Krom Paspas Logoları

Paslanmaz çelik CRV metal paspas logoları ön paspas setine, istediğiniz konuma monte edilirler. İdeal boyutları ve şık görünümleri ile velur halı paspas setini geliştirirken otomobilinizin iç dizaynına karakter katıyor. Paslanmaz çelikten üretilen logolar her koşulda paspas seti üzerinde ışıldıyor.

Siz Özelleştirin Biz Üretelim

Velur halı paspasınızı kendi zevkinize göre özelleştirin biz üretelim, adresinize gönderelim. Onlarca farklı renk seçeneği arasından dilediğiniz seçimi yapabilmek için kataloğumuza göz atmayı unutmayın. Velur halı paspas setini aşınmaya karşı topuk koruma lastiği ile koruyabilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Temizlik

Basınçlı su kullanmadan yıkayabileceğiniz velur paspas setini yıkadıktan sonra aracınızda kullanmadan önce kurutmalısınız. Velur paspaslar basınçlı su ve çamaşır makinesi yardımıyla temizlenemezler. Düzenli aralıklar ile fırçalayarak paspasınızı her zaman temiz tutabilirsiniz. Gerektiğinde nemli bez ile silerek etkin bir temizlik sağlayabilirsiniz.

kolay-temizlenebilir

Kargo

Paspas setinizi şimdi sipariş verin 3 iş günü içinde seçimlerinizi dikkate alarak üretelim ve gönderelim. Velur halı paspaslar özelleştirilebilir yapıda olduklarından stokta hazır bulunmazlar. Üretilen ürünler korunaklı bir şekilde paketlenir ve adresinize gönderilirler.

Ek bilgi

Ağırlık 2,78 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model Seçimi

(RD1) 1996-2001 (Otomatik), (RD4) 2002-2006 (Otomatik), (RE1) 2007-2012, (RM1) 2012-2018, (RW1) 2018-2023

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, CR-V, Honda, Premium, Sport, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf