Renault Fluence Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: renaultfluencevhp Kategoriler:

Açıklama

Renault Fluence Uyumlu Velur Halı Paspaslar

Renault Fluence serisi için özel tasarlanan ve üretilen velur halı paspasları, otomobili için premium paspas seti arayan müşterilerimize sunuyoruz. Sıradan paspaslardan farklı olarak kadife yüzey yapısı, özelleştirilebilir kenar, dikiş rengi ve metal logo seçenekleri ile sunulan velur halı paspas setini kendi zevkinize uygun şekilde tasarlayarak satın alabilirsiniz. Velur halı paspaslar sık dokuma yüzey yapıları sayesinde yumuşak ve konforlu bir sürüş için idealdir. Renault uyumlu paspas sabitleme klipsleri sayesinde otomobil zemininde sabit kalırlar.

Fluence Velur Paspas Özellikleri

  • Renault uyumlu paspas sabitleme klipsleri
  • Özelleştirilebilir kenar ve dikiş rengi
  • Kadife yüzeyli kokusuz otomotiv halıları
  • Paslanmaz çelik Fluence metal logo seçeneği
  • Orijinal paspas seti ölçülerinde üretim.

katalog

Tam Uyumlu Ölçüler

3 farklı halı kalitesinden bütçenize uygum üretilen velur halı paspaslar orijinal Fluence halı paspas seti ile aynı ölçüde ve uyumlu klipslere sahip olarak üretilir. Kataloğumuzu inceleyerek aracınız için uygun seçimi yapabilir ve tam uyumlu velur paspas seti siparişinizi oluşturabilirsiniz. Velur halı paspaslar kokusuz otomotiv halılarından üretilirler.

Fluence Metal Paspas Logoları

Paslanmaz çelik logo seçeneği hiç bir standart üründe bulamayacağınız, velur halı paspas setinin görünümünü üst seviyelere taşıyan bir detay. Bu logolar aisi 304 paslanmaz çelikten üretilirler ve ön paspas setine monte edilirler. Aşağıdaki görselde diğer logo seçeneklerini bulabilirsiniz.

fluence metal paspas logosu

Velur Paspasınızı Siz Tasarlayın

Velur paspas takımınızı siz kendi zevkinize göre tasarlayın, biz istediğiniz şekilde üretelim ve gönderelim. Paspas setinizi tasarlarken kenar, dikiş ve halı rengini keyfinize göre seçebilirsiniz. Dilerseniz ön paspas setini paslanmaz çelik logolar ile süsleyebilir, sürücü paspasını aşınmaya karşı topuk lastiği uygulaması ile koruyabilirsiniz. Tüm seçenekleri online kataloğumuzda bulabilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Renault Fluence Serisi

4 parça

kolay-temizlenebilir

Kargo

Velur halı paspaslar kişiye özel üretilen ürünler olduklarından sipariş sonrasında anlaşmalı kargo firması ile adrese teslim olarak gönderilir. Kargo ücreti müşteri tarafından ödenir. Güncel kargo gönderim ücreti sipariş ekranında görülen fiyattır. Ürün sipariş sonrasında 1-3 iş gününde üretilir ve gönderilir. Kargo takip numarası tarafınıza kısa mesaj yolu ile iletilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,90 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, Fluence, Renault, Premium, Sport, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf