Renault Koleos Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: renaultkoleosvhp Kategoriler:

Açıklama

Renault Koleos Velur Paspas Çeşitleri

Renault Koleos serisi için özel tasarlanan velur halı paspas takımı 4 parçadan oluşmakta olup gri, bej, siyah gibi renk seçenekleri arasından aracınız için uyumlu seçimleri yapabilirsiniz. Paslanmaz çelik Koleos ya da Renault logoları arasından seçim yapabilir ve paspas setinizin görünümünü geliştirebilirsiniz. Uyumlu paspas sabitleme klipsleri sayesinde velur paspas seti kullanım esnasında kaymaz. Şimdi kataloğumuzu inceleyerek seçimlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

katalog

Koleos Velur Paspas Özellikleri

  • Renault için özel paspas sabitleme klipsleri.
  • Gri, bej, siyah gibi çok sayıda renk seçeneği.
  • Koleos paslanmaz çelik metal logoları.
  • Özel deri biye kenar ile şık görünüm.
  • Kadife yüzeyli kokusuz otomotiv halıları.

Orijinal Kesim Tam Uyum

Tam uyumlu velur paspas seti Koleos için orijinal halı paspas seti ölçülerinde üretilmektedir. Renault uyumlu sabitleme klipsleri ile paspasın otomobil zemininde sabit kalması sağlanır. Velur paspaslar Avrupa menşeili kokusuz otomotiv halılılarından üretilirler. Bu halılar çevre standartlarına uygundur.

Paslanmaz Çelik Koleos Metal Logoları

Sıradan paspaslardan özel paslanmaz çelik metal logoları ile ayrılan velur halı paspaslar şık görünümleri ile dikkat çekiyor. Koleos için üretilmiş paslanmaz çelik logolar isteğinize özel olarak ön paspas setine takılıyorlar. Fırçalanmış mat görünümleri ile paspas setine premium bir görünüm veriyor. Logo boyutları 11×2,5 cm olup diğer seçenekleri aşağıdaki görselde bulabilirsiniz.

koleos metal logo

Velur Paspasınızı Siz Tasarlayın

Paspas setinizi siz özelleştirin biz dilediğiniz gibi üretelim ve gönderelim. Velur paspaslar tamamen özelleştirilebilir yapıda ürünlerdir. Siparişinizi oluştururken paspasınızın kenar dikiş ve halı rengini seçebilirsiniz. Sürücü paspasınızı aşınmaya karşı korumak için topuk lastiği ile güçlendirebilirsiniz. Siparişinizi oluşturmadan önce kataloğumuza göz atmayı unutmayın.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Kolay Temizlenir

Paspaslarınızı düzenli aralıklar ile fırçalayarak temizleyebilirsiniz. Nemli bez yardımıyla kolayca silinen ürünler sık dokuma yüzey yapısı sayesinde tozu, kumu vs tüyleri üzerinde tutarlar. Velur paspaslar basınçlı su ve çamaşır makinesi kullanılmadan yıkanabilen ürünlerdir. Yıkanan paspaslar kurutulduktan sonra kullanılmalıdır.

kolay-temizlenebilir

Uyumlu Modeller

Renault Koleos Serisi

4 parça

Kargo

Velur halı paspaslar kişiye özel üretilen ürünler olduklarından sipariş sonrasında anlaşmalı kargo firması ile adrese teslim olarak gönderilir. Kargo ücreti müşteri tarafından ödenir. Güncel kargo gönderim ücreti sipariş ekranında görülen fiyattır. Ürün sipariş sonrasında 1-3 iş gününde üretilir ve gönderilir. Kargo takip numarası tarafınıza kısa mesaj yolu ile iletilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,90 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model Seçimi

(HC) 2017-Günümüz

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, Koleos, Renault, Premium, Sport, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf

Hoşunuza gidebilir…