Renault Safrane Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: renaultsafranevhp Kategoriler:

Açıklama

Renault Safrane Velur Paspas Çeşitleri

Renault Safrane 1992-2000 uyumlu velur halı paspas seti 4 parçadan oluşur ve paslanmaz çelik Safrane ya da Renault metal logoları ile sunulur. Velur paspas seti kaymaz taban yapısı sayesinde otomobilinizin taban halısı üzerinde sabit kalır. Özelleştirilebilir kenar ve dikiş rengi seçeneği ile velur paspas setinizi kendi zevkinize göre tasarlayarak sipariş verebilirsiniz.

katalog

Safrane Velur Paspas Özellikleri

  • Set 4 parçadan oluşmaktadır.
  • Renault Safrane için özel ölçüde üretilir.
  • Kaymaz taban yapısı.
  • Kokusuz kadife yüzey dokusuna sahip otomotiv halıları.
  • Safrane paslanmaz çelik metal logoları.

Renault Safrane İçin Tasarlandı

Renault ve Safrane paslanmaz çelik paspas logoları 11×2.5 cm ölçülerinde olup ön paspas setine takılırlar. Metal logolar paslanmaz çelikten üretildikleri için sıvı temasından etkilenmez ve her koşulda parlak görünümlerini muhafaza ederler. Aşağıdaki görselde diğer logo seçeneklerini bulabilirsiniz.

safrane metal paspas logosu

Halı Paspas Setinizi Siz Tasarlayın

Deri biye kenar renginden dikiş ipi rengine kadar velur paspas setinin tüm detaylarını sizler belirleyebilir ve aracınız özel tasarlanmış bir ürüne sahip olabilirsiniz. Tüm özelleştirme seçenekleri online kataloğumuzda mevcuttur. Görece hızlı yıpranan sürücü paspasını topuk koruma lastiği uygulaması ile güçlendirebilir ve uzun ömürlü bir paspas setine sahip olabilirsiniz.

 

ozellestirilebilir-deri-kenar

Kolay Temizlenir

Paspaslarınızı fırçalayarak ve nemli bez yardımıyla temizleyebilirsiniz. Keçe paspaslara nazaran sık dokuma yapısı sayesinde daha kolay temizlenen velur paspaslar basınçlı su ve çamaşır makinesi kullanılmadan yıkanabilen ürünlerdir.

kolay-temizlenebilir

Uyumlu Modeller

Renault Safrane 1992-2000

4 parça

Kargo

Velur halı paspaslar kişiye özel üretilen ürünler olduklarından sipariş sonrasında anlaşmalı kargo firması ile adrese teslim olarak gönderilir. Kargo ücreti müşteri tarafından ödenir. Güncel kargo gönderim ücreti sipariş ekranında görülen fiyattır. Ürün sipariş sonrasında 1-3 iş gününde üretilir ve gönderilir. Kargo takip numarası tarafınıza kısa mesaj yolu ile iletilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,90 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model Seçimi

1992-2000

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, Safrane, Renault, Premium, Sport, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf