Bmw X6 E71 Velur Halı Paspas Takımı 2008-2014

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: bmwe71vhp Kategoriler:

Açıklama

Bmw X6 E71 Velur Halı Paspas Takımı – Tam Uyum!

Bmw X6 E71 velur halı paspas takımı 2008-2014 X6 serisi ile tam uyumludur. Her aracın taban halısı ölçüleri ve detayları birbirinden farklıdır. Bu nedenle her araç için farklı halı paspas üretimi yapılır.  Otomotiv halılarının bir diğer farkı ise otomotiv sertifikaları ile beraber sunulmasıdır. En 14041 sertifikası ile otomotiv halıları araç içinde koku yapmazlar. Bmw X6 E71 halı paspas çeşitlerimizle aracınız çok şık görünecek.

Bmw X6 E71 Velur Halı Paspas Takımı – Özellikler

  • Tam kalıp mükemmel uyum
  • Bmw & M performance metal logo seçeneği
  • Özelleştirilebilir tasarım-deri biye kenar, dikiş ipi ve halı rengini siz belirleyin
  • Kokusuz Eu orijinli otomotiv halıları
  • Yumuşak yüzey, kolay temizlenebilir yapı
  • Velcro cırt ile kaymaz taban

katalog

Velur & Tam Uyum

Velur otomotiv halılarından imal edilen paspaslar sıradan paspaslara göre çok daha kolay temizlenirler. Velur halılar dokuma yapıları ile özel türde halılardır. Üzerine dökülen toz toprak gibi maddeler halının üzerinde kalır, tüyleri arasına girmez. Paspası silkelemek bile temizlemek için yeterli olur. Kadife, yumuşak halılar mat ve premium görüntüsü ile araç içinde oldukça şık dururlar. Halı paspaslar kauçuk gözenekli tabanları ile taban halısına tutunur ve kolay kolay kaymazlar. Bmw oem paspaslarında olduğu gibi bizde paspasların altına otomobilin taban halısındaki cırt klipse tutunacak yuvarlak keçe yapıştırılır. Böylece paspas tıpkı oem paspaslar gibi taban halısı üzerinde kaymaz.

Metal Logo Seçenekleri – Paslanmaz Çelik

Paslanmaz çelik Bmw ve M performance metal logoları ön iki paspasa takılırlar. Logo boyutları: 11×2,5 cmdir. Metal logolar opsiyonel olarak uygulanır. Ürünü sepete eklerken logo seçiminin yapılması gereklidir.bmw x6 series metal logo

Deri Kenar – Velur Halı Paspasını Özelleştir!

Paspasları özelleştirilebilir şekilde sizlere sunuyoruz. Biye kenar rengini, dikiş ipi rengini ve paspas halısı rengini ve çeşidini seçebilir, tamamen isteğinize özel imal edilen halı paspasları kullanmanın keyfine varabilirsiniz. En 14041 sertifikası ise bir malzemenin çevre ve insan sağlığı açısından herhangi bir zararı olmadığını belgeler. Otomotiv halıları bu standarda uygun olarak üretildiklerinden araç içinde koku yapmaz. Ağırlık ve kalınlık bakımından da kullanılan malzeme kalitesi açısından da piyasadaki en kaliteli halı paspası kullanacağınızdan emin olabilirsiniz.

Bmw X6 E71 paspas çeşitleri ile aracınızın eskiyen paspaslarını değiştirebilir ve otomobilin iç mekanına yepyeni bir görünüm verebilirsiniz. Onlarca farklı halıdan, benzersiz deri biye kenar rengi ile ve dikiş ipi rengi ile her paspas tamamen isteğinize göre şekillendiriliyor. Örneğin Bmw M logosunda bulunan mavi-kırmızı rengi dilerseniz paspas üzerinde mavi biye kenar ve kırmızı dikiş ipi ile canlandırabilirsiniz. Yani kısacası size paspas rengini ve kenar rengini belirlemek ve Bmw X6 E71 paspas takımını aracınıza sermek kalıyor.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Bmw X6 E71 2008-2014

4 parça 2.73 kg/set – polyamid – geri dönüştürülebilir.

2008 ve 2014 yıllar arasında üretilen X6 serisinin ilk temsilcisi olan E71 Bmw’nin ilk dinamik performans kontrol sisteminin entegre edildiği araç olmuştur. İki tip motorda E71’de kullanılmıştır. Benzinli motor tarafında 3.5 – 3.0 litre hacimli motor seçenekleri ile sunulurken, dizel motor tarafında 3.0d ve 3.5d gibi motor seçenekleri ile sunulmuştur. Standart modellere göre E72 adında farklı bir versiyonu bulunan serinin bu aracı ise hibrit bir motora sahiptir. Bmw’nin ilk tam hibrit modeli olan araç 2007 yılında tanıtılmıştır. Jenerasyon 1 ise Paris Motor Show’da 2008 yılında tanıtılmıştır.

Bmw’nin bu yeni sistemi sürücüye 3 opsiyon sunar. Aracı yalnızca elektrik enerjisi ile sürme, içten yanmalı motorun gücü ile sürme ve bu iki motor tipinin karma kullanımı ile sürme. İki motorun beraber kullanımı kısa sürede maksimum ivmeye ulaşmak amacıyla kullanıma sunulmuştur. Bunların yanı sıra start-stop sistemi ve başka enerji koruma önlemleri bulunmaktadır. Örneğin aracın turbo dizel modeli daha az yakıt tüketmektedir.

kolay-temizlenebilir

Temizlik

En çok yanlışın bir arada yapıldığı kısım olan halı paspas temizliği aslında oldukça basit, sıradan yöntemler ile yapılabilir. Dikkat edilmesi gereken ise kauçuk paspaslara bile zarar veren temizleme metotlarını halı paspas üzerinde uygulamamaktır. Paspası basınçlı su ile durulamayınız, çamaşır makinesinde yıkamayınız.

Gönderim

Velur paspas seti siparişinizin ardından 3-4 iş günü içinde üretilir ve adresinize gönderilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,73 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, X6 Series, Bmw, M Performance, Sport, Premium, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf