Bmw Z3 Velur Halı Paspas Takımı 1996-2002

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: bmwz3vhp Kategoriler:

Açıklama

Bmw Z3 Velur Halı Paspas Çeşitleri

Bmw Z3 velur halı paspas takımı araca özel olarak tasarlanmış şablonlar ile tam uyumlu olarak üretilmektedir. Halı paspas imalatında kullanılan otomotiv halıları özel kauçuk tabanları ile diğer sıradan halılardan ayrılırlar. Otomotiv halıları sert yapıları ile oto paspas üretimi için özel olarak tasarlanmış ve üretilmiş ürünlerdir. Sert yapıları ayak altında ezilmelerini ve kıvrılmalarını önler. Böylece sürüş güvenliğini tehlikeye atmazlar.

Halı paspaslar özelleştirilebilir yapıları ile de kauçuk paspasların önüne geçerler. Paspas halısını katalog arasından dilediğiniz gibi seçebilirken taban halısına en yakın rengi seçebileceğiniz gibi tamamen farklı, zıt renkleri de seçebilirsiniz. Halı paspas kenar biyesi rengini ve dikiş ipi rengini tercihinize göre belirleyebilir, böylece tamamen aracınıza özel üretilmiş Bmw Z3 velur halı paspas kullanmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Bmw Z3 Velur Halı Paspas Takımı – Özellikler

  • Tam kalıp mükemmel uyum
  • Bmw & M performance metal logo seçeneği
  • Özelleştirilebilir tasarım-deri biye kenar, dikiş ipi ve halı rengini siz belirleyin
  • Kokusuz Eu orijinli otomotiv halıları
  • Yumuşak yüzey, kolay temizlenebilir yapı

katalog

Velur & Tam Uyum

Halı paspas kalitesini belirleyen parametrelerden bazıları şöyledir. Paspas halısının gramajı, halının dokuma sıklığı ve kalınlığı. 2000 g/m2 ve üzeri ağırlığa sahip olan halılar daha sık dokunmuş ve kalın halılardır.

Paspas halıları otomotiv ürünü olduğundan otomotiv sertifikalarına sahip ve uygun olarak üretilir. Piyasadaki ürünlerin pek çoğu bu standartlara uymayan, atık malzemelerden üretilmiş yanlış ürünlerdir. Ürettiğimiz halı paspaslar doğru ürünlerden üretilmiş ve insan sağlığına herhangi bir zararlı içerik barındırmayan ürünlerdir.

Z3 Metal Paspas Logoları

Halı paspasınızı sipariş verirken dilerseniz ödeme sayfasından metal logo seçimi yapabilirsiniz. Metal logolar aisi 304 kalite paslanmaz çelikten üretilirler ve paspas üzerine sabitllenirler. Logo görsellerine satın alma sayfasından ulaşabilirsiniz.

bmw z series metal logo

Deri Kenar – Velur Halı Paspasını Özelleştir!

Halı paspaslar tamamen araca özel olarak kullanıcı isteğine özel olarak üretilirler. Her kullanıcı tercihi birbirinden farklı olduğundan ve paspaslar özelleştirilebilir ürünler olduğundan hazır olarak stokta tutulmazlar. Sipariş sonrasında tam olarak istediğiniz halıdan, istediğiniz şekilde üretilir ve teslim edilir.

Biye kenar rengi kullanıcı tarafından özelleştirilebilmektedir. Kullanıcı dilerse kenar rengi paspas ile aynı renk olabileceği gibi farklı renklerde de uygulama yapılabilmektedir. Paspasınızın kenar rengini ve dikiş ipi rengini aykırı renkler arasından seçerek çarpıcı halı paspaslara sahip olabilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Bmw Z3 1996-2002

2 parça 1.91 kg/set – polyamid – geri dönüştürülebilir.

Bmw Z3 1995-2002 yılları arasında üretilmiş bir spor otomobildir. Z3 modelleri roadster ve coupe gövde stilinde s50 s52 veya s54 6 silindirli motorlar ile ve 5 ileri manüel şanzıman ile piyasaya sürüldü.

1991 yılında başlayan geliştirme ve tasarım çalışması Burkhard Göschel liderliğinde yürütülmüştür. Aracın gövde tasarımı Joji Nagashima tarafından 39 ayda tamamlanmıştır.

Bmw Z3 tasarımı zamanının ötesinde bir tasarımdı ve bu yüzden uzun yıllar boyunca Bmw’nin diğer araçlarında da tasarıma ilham kaynağı olmuştur. Piyasada nadiren de olsa görebildiğimiz araç Bmw klasikleri arasında yer almaya başlamıştır.

kolay-temizlenebilir

Temizlik

Halı paspas temizliği için basit bir orta sertlikte el fırçası kullanabilirsiniz. Velur halı paspas tozu ve yabancı maddeyi tüyleri üzerinde tuttuğundan paspası silkelemek bile detaylı bir temizlik için çoğunlukla yeterli olacaktır. Halı paspasınızı geleneksel metotlar ile yıkayabilirsiniz. Basınçlı su kullanmak veya çamaşır makinesinde yıkamak paspasın ömrünü kısaltacaktır.

Gönderim

Velur paspas seti siparişinizin ardından 3-4 iş günü içinde üretilir ve adresinize gönderilir.

Ek bilgi

Ağırlık 1,91 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, Z Series, Bmw, M Performance, Sport, Premium, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf