Volvo 740 Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: volvo740vfm Kategoriler:

Açıklama

Volvo 740 Uyumlu Velur Paspas Çeşitleri

Volvo 740 uyumlu velur halı paspas seti 4 parçadan oluşur ve taban halısındaki tüm detaylara uygun ölçüleri ile aracınıza tam uyum sağlar. Paslanmaz çelik 740 metal logoları ile süslenen ön paspas seti araç içinde şık bir görünüm sergilerken yumuşak bir basma yüzeyi sunar. Dilerseniz siparişinizi oluştururken paspasların kenar ve dikiş rengini değiştirebilirsiniz. Şimdi kataloğumuza göz atarak paspaslarınızı özelleştirmeye başlayın.

Volvo 740 Velur Paspas-Özellikler

  • Volvo 740 için tam uyumlu ölçüler.
  • Sık dokuma yumuşak yüzey yapısı.
  • Kaymaz taban yapısı.
  • Paslanmaz çelik metal paspas logoları.
  • Gri, bej, siyah gibi onlarca renk seçeneği.

katalog

740 İle Tam Uyumlu Tasarım

Volvo 740 üzerinde kalıplanmış velur halı paspaslar aracınız ile tam uyumlu ölçülerde üretilir. Universal paspaslar gibi uyum sorunu yaşatmadan aracınız içinde şık bir görünüm sergilerler. Standart, özel velur ve süper velur halı kaliteleri arasından uygun seçimi yaparak paspaslarınızı özelleştirmeye başlayabilirsiniz.

Volvo 740 Paspas Logosu

Paslanmaz çelikten üretilen Volvo ve 740 metal logo seçeneği paspaslar üzerinde şık bir görünüm sergileyen tasarım detaylarıdır. Paspasların yıkanmasından ya da ıslanmasından etkilenmeyen metal logolar ön sete takılırlar. Diğer logo seçenekleri için aşağıdaki görseli inceleyebilirsiniz.

volvo 740 metal paspas logosu

Özel Tasarım Paspaslar

Velur halı paspasınızı kendi zevkinize göre özelleştirin ve sipariş verin. Sipariş esnasında deri biye kenar rengini, dikiş ipi rengini ve halı rengini seçebilir, sol ön paspas seti için opsiyonel olarak sunduğumuz topuk koruma lastiği ile paspaslarınızı aşınmaya karşı güçlendirebilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Volvo 740 1984-1994

4 parça

Temizlemesi Kolay

Velur otomotiv halılarından üretildikleri için yumuşak yüzeylere sahiptirler. Bu yumuşak yüzey profili kolay temizlik sağlar. Resimdeki gibi sıradan bir halı fırçası kullanarak temizleyebilirsiniz. Daha iyi temizlik için velur paspas setini yıkayabilirsiniz. Lütfen yıkama işleminde basınçlı su ya da çamaşır makinesi kullanmayınız.

kolay-temizlenebilir

Kargo

Velur halı paspaslar kişiye özel üretilen ürünler olduklarından sipariş sonrasında anlaşmalı kargo firması ile adrese teslim olarak gönderilir. Kargo ücreti müşteri tarafından ödenir. Güncel kargo gönderim ücreti sipariş ekranında görülen fiyattır. Ürün sipariş sonrasında 1-3 iş gününde üretilir ve gönderilir. Kargo takip numarası tarafınıza kısa mesaj yolu ile iletilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,90 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model Seçimi

1984-1994

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf

Metal Logo

İstemiyorum, 740, Volvo, Turbo, Sport, Premium