Volvo 850 Velur Halı Paspas Takımı 1991-1996

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: volvo850vhp Kategoriler:

Açıklama

Volvo 850 Uyumlu Velur Paspas Seti

Volvo 850 için özel üretilmiş velur halı paspas seti aracınız ile tam uyumlu ölçüde üretilmiş olup kaymaz taban yapısı ile güvenli ve konforlu bir sürüş imkanı tanır. Bej, gri, siyah gibi farklı renklerde üretilebilen velur halı paspas takımı seçilebilir kenar ve dikiş rengi ile fark yaratıyor. Örneğin paspas kenar rengini otomobilinizin iç mekan detaylarına uygun bir renk seçerek hoş görünümlü ürünlere sahip olabilirsiniz. Paslanmaz çelik Volvo ya da 850 metal logoları ile paspas setinizi süsleyebilir, aşınmaya karşı sürücü paspasını topuk lastiği uygulaması ile koruyabilirsiniz.

Volvo 850 Velur Paspas-Özellikler

  • Aracınız ile tam uyumlu üretilir.
  • Sık dokuma, kolay temizlenebilir yüzey.
  • Kaymaz paspas zemini.
  • Seçilebilir dikiş ipi ve kenar biyesi rengi.
  • 3 farklı kalitede, bütçeye uygun üretim.

katalog

Uyumlu Tasarım & Üretim

Volvo 850 serisi ile tam uyumlu üretilen paspas seti kaymaz taban profilinin bir faydası olarak otomobil zemininde sabit kalır. Avrupa birliği menşeili otomotiv standartlarına uygun materyaller, otomobil içinde kauçuk paspaslar gibi koku yapmazlar. 3 farklı halı kalitesinde her bütçeye uygun üretim imkanı ile velur halı paspas setinizi bugün sipariş verebilirsiniz.

volvo 850 metal paspas logosu

Paslanmaz Çelik 850 Logo Seçeneği

Paslanmaz çelikten üretilmiş olan metal paspas logoları ön paspas setine uygun şekilde monte edilirler. Metal logolar aisi 304 serisi paslanmaz çelikten üretilmekte olup sudan veya nemden etkilenmezler. 11×2,5 cm ideal boyutları ile hem paspas seti üzerinde şık bir görünüm sergilerler hem de farklı bir özelleştirme seçeneği olarak yer alırlar. Diğer logo seçeneklerini aşağıdaki görselde bulabilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Volvo 850 1991-1996

4 parça

kolay-temizlenebilir

Kargo

Velur halı paspaslar kişiye özel üretilen ürünler olduklarından sipariş sonrasında anlaşmalı kargo firması ile adrese teslim olarak gönderilir. Kargo ücreti müşteri tarafından ödenir. Güncel kargo gönderim ücreti sipariş ekranında görülen fiyattır. Ürün sipariş sonrasında 1-3 iş gününde üretilir ve gönderilir. Kargo takip numarası tarafınıza kısa mesaj yolu ile iletilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,90 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model Seçimi

1991-1996

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf

Metal Logo

İstemiyorum, 850, Volvo, Turbo, Sport, Premium