Alfa Romeo 156 Velur Halı Paspas Takımı 1997-2006

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: alfa156vfm Kategoriler:

Açıklama

Alfa Romeo 156 Velur Halı Paspas Seti

Alfa Romeo 156 velur halı paspas takımı Avrupa menşeili sertifikalı velur otomotiv halılarından aracınıza tam uyumlu olarak üretilir. Velur halı paspaslar özel dokuma yapıları ile kullanıcıya yumuşak bir basma zemini sunar. Velur halıları 3 kalite altında beğeninize sunuyoruz. Hemen yukarıdan halı rengi seçimi yaptıktan sonra velur paspasın kenar renginden dikiş ipi rengine kadar tüm özelliklerini belirleyebilir, isterseniz metal logo ile Alfa Romeo 156 velur halı paspasınızı süsleyebilirsiniz.

Alfa Romeo 156 Uyumlu Halı Paspas Özellikleri

  • Tam uyum garantisi.
  • Paslanmaz çelik Alfa Romeo metal logo seçeneği.
  • Kolay temizlenebilir ve kokusuzdur.
  • Kaymaz granüllü arka yüzey.
  • Özelleştirilebilir tasarım.

katalog

Velur Halı Kalitesi

Velur otomotiv halıları yukarıda da bahsettiğimiz gibi dokuma tekniği ve konforlu, yumuşak yüzeyi ile sıradan ürünlerden ayrılır. Bu otomotiv halıları otomotiv standartlarına uygun olarak üretildiklerinden özellikle piyasada bulunan kauçuk paspaslar gibi araç içinde koku yapmazlar.

 

Metal Logo Şıklığı

Paslanmaz çelik metal logolar ile velur halı paspasların şık görünümünü daha da geliştiriyor. Alfa Romeo paslanmaz metal logosu aisi 304 kalite malzemeden lazer kesim ile yüksek hassasiyetli üretiliyor. Metal logo boyutları 11×2,5cm olup logolar isteğe bağlı olarak ön iki paspasa monte ediliyor.

alfa romeo 156 metal paspas logoları

Özel Tasarım Biye Kenar

Vinil deri biye kenar velur halı paspasın premium görüntüsüne katkı sağlayan başka bir unsurdur. Velur halı paspas siparişi verirken hemen kalite seçiminin ardından vinil kenar rengi ve dikiş ipi rengi seçimini dilediğiniz gibi yapabilirsiniz. Onlarca farklı renk kombinasyonu ile yalnızca aracınıza özel üretilmiş ve sizin zevkinizi yansıtan ürünlere sahip olabilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Alfa Romeo 156 1997-2006 / Manüel-Otomatik vites

4 parça 2,8 kg/set – polyamid – geri dönüştürülebilir.

 

Velur Halı Paspas Temizliği

Velur halı paspas, temizliği en basit olan halı paspas türüdür. Keçe halı paspaslar tüm pisliği tüyleri içinde tutar. Toz toprak tüyleri arasına nüfuz edebilir çünkü düşük gramajlı dolayısıyla seyrek dokunmuş halılardır. Velur halı paspaslar sık dokuma yapıları ile yabancı maddeyi tüyleri üstünde tutar. Bu nedenle basit bir fırça ile temizlemek bile yeterli olacaktır.

kolay-temizlenebilir

Gönderim

Ürünler sipariş edildikten sonra 1-2 iş günü içinde üretilir ve anlaşmalı kargo firması ile gönderilir. Kargo ücreti sipariş alınırken tahsil edilir. Taşıma süresi kargo firmasının yoğunluğuna bağlı olarak 1-3 gün kadar sürebilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ek bilgi

Ağırlık 2,8 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, Alfa Romeo, 156, Premium, Sport, Turbo

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf