Volvo V70 Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: volvov70vhp Kategoriler:

Açıklama

Volvo V70 Serisi Velur Halı Paspasları

Volvo V70 serisi için ürettiğimiz velur halı paspaslar uyumlu sabitleme klipsleri ile sunulur ve aracınızın taban halısını etkin bir şekilde korur. Paslanmaz çelik V70 metal logoları ile sunduğumuz paspas seti uyumlu ölçüleri ile aracınıza tam uyum sağlarlar. Paspas siparişinizi oluştururken deri biye kenar ve dikiş ipi rengini dilediğiniz gibi seçebilirsiniz. Şimdi kataloğumuza göz atarak paspaslarınızı özelleştirmeye başlayın.

Volvo V70 Velur Paspas-Özellikler

  • Paslanmaz çelik V70 metal paspas logoları.
  • Bej, gri, antrasit halı seçenekleri.
  • Seçilebilir deri biye kenar ve dikiş rengi.
  • Koku yapmayan otomotiv halıları.
  • Tam uyum garantisi.

katalog

V70 Serisi İle Uyumlu Tasarım

V70 serisi S60 ile benzer kasa ve paspas ölçülerine sahip olup yine benzer aksesuarlara sahiptir. Geliştirdiğimiz velur halı paspaslar paspas sabitleme klipsleri ile otomobilinizin taban halısı üzerinde sabit kalarak güvenli bir sürüş deneyimine katkıda bulunur. Siparişinizi oluştururken 3 farklı halı kalitesi arasından bütçenize uygun seçimi yapabilirsiniz.

V70 Metal Logoları

Aisi 304 serisi paslanmaz çelikten üretilen metal paspas logoları velur halı paspas için tamamlayıcı bir aksesuardır. 11×2,5cm’lik ölçüleri ile ön paspas setine takılan logolar paspasların ıslanmasından ya da kirlenmesinden etkilenmezler. Tüm logo seçeneklerini aşağıdaki görselde bulabilirsiniz.

volvo v70 metal paspas logosu

Özel Tasarım Paspaslar

Velur halı paspasınızı kendi zevkinize göre özelleştirin ve sipariş verin. Sipariş esnasında deri biye kenar rengini, dikiş ipi rengini ve halı rengini seçebilir, sol ön paspas seti için opsiyonel olarak sunduğumuz topuk koruma lastiği ile paspaslarınızı aşınmaya karşı güçlendirebilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Volvo V70 Serisi

4 parça

Temizlemesi Kolay

Velur otomotiv halılarından üretildikleri için yumuşak yüzeylere sahiptirler. Bu yumuşak yüzey profili kolay temizlik sağlar. Resimdeki gibi sıradan bir halı fırçası kullanarak temizleyebilirsiniz. Daha iyi temizlik için velur paspas setini yıkayabilirsiniz. Lütfen yıkama işleminde basınçlı su ya da çamaşır makinesi kullanmayınız.

kolay-temizlenebilir

Kargo

Velur halı paspaslar kişiye özel üretilen ürünler olduklarından sipariş sonrasında anlaşmalı kargo firması ile adrese teslim olarak gönderilir. Kargo ücreti müşteri tarafından ödenir. Güncel kargo gönderim ücreti sipariş ekranında görülen fiyattır. Ürün sipariş sonrasında 1-3 iş gününde üretilir ve gönderilir. Kargo takip numarası tarafınıza kısa mesaj yolu ile iletilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,90 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model Seçimi

1996-2000, 2000-2007, 2007-2016

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf

Metal Logo

İstemiyorum, V70, Volvo, Turbo, Sport, Premium