Volvo V60 Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: volvov60vhp Kategoriler:

Açıklama

Volvo V60 İçin Tam Uyumlu Velur Paspaslar

Volvo V60 serisi için ürettiğimiz velur halı paspasları Volvo uyumlu paspas sabitleme klipsleri, metal logo ve topuk koruma desteği ile beğeninize sunuyoruz. 4 parçadan oluşan paspas seti paspas sabitleme klipslerinin yardımıyla taban halısı üzerinde sabit kalır. Ön paspaslara takılan metal paspas logoları paspasların görünümünü geliştirirken, topuk koruma desteği ise paspasların kullanım ömrünü uzatır. Şimdi kataloğumuza göz atarak velur paspaslarınızı özelleştirebilir ve siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Volvo V60 Halı Paspas-Özellikler

  • Paslanmaz çelik V60 metal logosu.
  • Volvo paspas sabitleme sistemine uygun klipsli üretim.
  • Koku yapmayan özel otomotiv halıları.
  • Kolay temizlenebilen yüzey yapısı.
  • Özelleştirilebilen kenar ve dikiş ipi rengi.

katalog

Orijinal Uyum

Orijinal V60 paspas seti ile aynı ölçüde üretilen velur halı paspas seti Volvo paspas sabitleme sistemine uyumlu olacak şekilde klipslere sahiptir. Bu paspas sabitleme klipsleri paspasları otomobil zemininde sabit tutar. Her bütçeye uygun 3 farklı halı kalitesi arasından dilediğiniz seçimi yapabilmek için kataloğumuza şimdi göz atın.

Çelik V60 Logoları

Velur paspas seti için özel olarak geliştirdiğimiz metal logolar, paspas setinin ıslanabileceği ya da yıkanabileceği göz önüne alınarak paslanmaz çelikten üretilir. 11×2,5 cm ölçülerinde olan metal logolar ön paspaslara takılırlar. Aşağıdaki görselde tüm metal logo seçeneklerini bulabilirsiniz.

volvo v60 metal paspas logoları

Paspaslarınızı Siz Tasarlayın

Velur paspas setinizi siz dilediğiniz gibi tasarlayın biz ise tüm seçimlerinizi dikkate alarak üretelim ve adresinize gönderelim. Paspas setinin kenar dikiş ve halı rengini özelleştirebilir, hızlı aşınan sürücü paspasını uyumlu renkte topuk koruma lastiği ile güçlendirebilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Volvo V60 serisi

4 Parça

kolay-temizlenebilir

Kolay Temizlenir

Paspaslarınızı fırçalayarak ve nemli bez yardımıyla temizleyebilirsiniz. Keçe paspaslara nazaran sık dokuma yapısı sayesinde daha kolay temizlenen velur paspaslar basınçlı su ve çamaşır makinesi kullanılmadan yıkanabilen ürünlerdir.

Kargo

Velur halı paspaslar kişiye özel üretilen ürünler olduklarından sipariş sonrasında anlaşmalı kargo firması ile adrese teslim olarak gönderilir. Kargo ücreti müşteri tarafından ödenir. Güncel kargo gönderim ücreti sipariş ekranında görülen fiyattır. Ürün sipariş sonrasında 1-3 iş gününde üretilir ve gönderilir. Kargo takip numarası tarafınıza kısa mesaj yolu ile iletilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,56 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model

2010-2018, 2019-Günümüz

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf

Metal Logo

İstemiyorum, V60, Volvo, Turbo, Sport, Premium