Peugeot 301 Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: peugeot301vhp Kategoriler:

Açıklama

Peugeot 301 Serisi Velur Paspaslar

Peugeot 301 serisi için özel olarak geliştirdiğimiz velur halı paspaslar kokusuz kadife yüzeyli velur otomotiv halılarından aracınıza tam uyumlu klipslere sahip olarak üretilir. 4 parçadan oluşan paspas seti özelleştirilebilir kenar ve dikiş ipi rengi ile sıradan ürünlerden ayrılırlar. Siparişinizi oluştururken deri biye kenar rengini aracınızın detaylarına göre seçebilir ön paspas setini 301 metal logoları ile süsleyebilirsiniz.

Peugeot 301 Halı Paspas Özellikleri

  • Peugeot 301 ile tam uyumlu üretim.
  • Paslanmaz çelik 301 metal logoları.
  • Özelleştirilebilen deri biye kenar ve dikiş ipi rengi.
  • Uyumlu sabitleme klipsleri.
  • Kokusuz kadife yüzeyli otomotiv halıları.

katalog

Farklı Bütçelere Farklı Seçenekler

Kadife yüzey yapısına sahip olan velur otomotiv halıları kalınlıklarına/gramaj ağırlıklarına göre 3 kalite altında listelenmiştir. Bu kaliteler arasından bütçenize uygun seçimi yapabilmek için kataloğumuza göz atabilirsiniz. Üretilen velur paspas seti aracınızın taban halısı detaylarına tam uyumlu olacak şekilde üretilir.

301 Çelik Paspas Logoları

Paslanmaz çelik paspas logoları velur halı paspaslar için özel olarak geliştirdiğimiz yardımcı aksesuarlar olup isteğinize uygun olarak ön paspas setine takılırlar. 11×2,5cm ölçülerinde üretilen metal logolar aisi 304 serisi paslanmaz çelikten üretilmiş olup paspasların yıkanmasına/ıslanmasına karşı dayanıklıdırlar. Aşağıdaki görselde tüm logo seçeneklerini bulabilirsiniz.

peugeot 301 metal paspas logoları

Paspaslarınızı Siz Tasarlayın

Velur paspas setinizi siz dilediğiniz gibi tasarlayın biz ise tüm seçimlerinizi dikkate alarak üretelim ve adresinize gönderelim. Paspas setinin kenar dikiş ve halı rengini özelleştirebilir, hızlı aşınan sürücü paspasını uyumlu renkte topuk koruma lastiği ile güçlendirebilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Kolay Temizlenir

Paspaslarınızı fırçalayarak ve nemli bez yardımıyla temizleyebilirsiniz. Keçe paspaslara nazaran sık dokuma yapısı sayesinde daha kolay temizlenen velur paspaslar basınçlı su ve çamaşır makinesi kullanılmadan yıkanabilen ürünlerdir.

kolay-temizlenebilir

Kargo

Velur halı paspaslar kişiye özel üretilen ürünler olduklarından sipariş sonrasında anlaşmalı kargo firması ile adrese teslim olarak gönderilir. Kargo ücreti müşteri tarafından ödenir. Güncel kargo gönderim ücreti sipariş ekranında görülen fiyattır. Ürün sipariş sonrasında 1-3 iş gününde üretilir ve gönderilir. Kargo takip numarası tarafınıza kısa mesaj yolu ile iletilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,89 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model Seçimi

2012-Günümüz

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, 301, Gt, Gti, Peugeot, Premium, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf