Peugeot 308 & 308cc Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: peugeot308 Kategoriler:

Açıklama

Peugeot 308 & 308cc Velur Paspasları

Peugeot tarafından uzun yıllardır üretilen 308 ve 308cc serisi ile tam uyumlu velur halı paspas çeşitleri ile karşınızdayız. 4 parçadan oluşan velur halı paspas takımı orijinal halı paspaslarda olduğu gibi paspas sabitleme klipslerine sahiptir. Seçilebilir kenar, dikiş ve halı rengi ile rakiplerinden ayrılan ürünler keçe halıların aksine kadife yüzey yapısına sahiptir. Bu yapı velur paspasın konforlu bir kullanıma ve kolay temizlenebilir bir yüzey yapısına sahip olmasını sağlar. 308 paslanmaz çelik metal logoları ile süslenen velur halı paspas setinizi kataloğumuzu inceleyerek hemen sipariş verebilirsiniz.

Peugeot 308 Halı Paspas Özellikleri

  • Uyumlu sabitleme sistemi ile kaymaz yapı.
  • Kokusuz, kadife yüzeyli otomotiv halıları.
  • Sürücü paspası için topuk koruma lastiği uygulaması.
  • Paslanmaz çelik 308 metal logoları.
  • Araç model yılına göre tam uyumlu üretim.

katalog

Her Bütçeye Uygun Seçenekler

Farklı bütçeler için sunduğumuz halı kaliteleri arasındaki temel fark malzeme kalınlığıdır. Temelde aynı yüzey yapısına sahip olan otomotiv halıları kalınlıklarına ve m2 ağırlıklarına göre sınıflandırılmıştır. Kataloğumuz içinde tüm seçenekleri bulabilir ve bütçenize uygun seçimi yapabilirsiniz.

308 Metal Paspas Logoları

Paslanmaz çelik Peugeot ve 308 metal logoları ön paspas setine takılırlar. Nakış işleme logolara göre daha şık görünümlü olan metal logolar 11×2,5cm ölçülerindedir. Metal logolar paslanmaz çelik malzemeleri sayesinde paspas setinin ıslanmasından ya da yıkanmasından etkilenmez. Tüm seçenekleri aşağıdaki görselde bulabilirsiniz.

peugeot 308 metal paspas logoları

Paspaslarınızı Siz Tasarlayın

Velur paspas setinizi siz dilediğiniz gibi tasarlayın biz ise tüm seçimlerinizi dikkate alarak üretelim ve adresinize gönderelim. Paspas setinin kenar dikiş ve halı rengini özelleştirebilir, hızlı aşınan sürücü paspasını uyumlu renkte topuk koruma lastiği ile güçlendirebilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Kolay Temizlenir

Paspaslarınızı fırçalayarak ve nemli bez yardımıyla temizleyebilirsiniz. Keçe paspaslara nazaran sık dokuma yapısı sayesinde daha kolay temizlenen velur paspaslar basınçlı su ve çamaşır makinesi kullanılmadan yıkanabilen ürünlerdir.

kolay-temizlenebilir

Kargo

Velur halı paspaslar kişiye özel üretilen ürünler olduklarından sipariş sonrasında anlaşmalı kargo firması ile adrese teslim olarak gönderilir. Kargo ücreti müşteri tarafından ödenir. Güncel kargo gönderim ücreti sipariş ekranında görülen fiyattır. Ürün sipariş sonrasında 1-3 iş gününde üretilir ve gönderilir. Kargo takip numarası tarafınıza kısa mesaj yolu ile iletilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,89 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model Seçimi

308cc (2009-2014), 308 T7 (2007-2013), 308 T9 (2013-2021), 308 P5 (2021-Günümüz), 308 P5 (2021-Günümüz) Elektrikli

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, 308, Gt, Gti, Peugeot, Premium, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf