Nissan Primera Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: nissanprimeravhp Kategoriler:

Açıklama

Nissan Primera İçin Velur Paspaslar

Nissan Primera ile tam uyumlu üretilen velur halı paspas takımı 4 parçadan oluşmaktadır. Velur halı paspaslar Hollanda menşeili velur otomotiv halılarından üretilmekte olup bu otomotiv halıları kadife yüzey yapısına sahiptir. Kolay temizlenebilir yapıda olan paspaslar, kenar dikiş ve halı renginin seçilebilir olması ile sayısız kombinasyona izin verir. Dahası ön paspas setini metal Primera logoları ile süsleyerek siparişinizi hemen oluşturabilirsiniz.

Nissan Primera Halı Paspas Özellikleri

  • Primera ile tam uyumlu üretim.
  • Paslanmaz çelik Primera logo seçeneği.
  • Kaymaz taban yapısı.
  • Kokusuz Hollanda menşeili otomotiv halıları.
  • Özelleştirilebilir kenar ve dikiş rengi seçeneği.

katalog

Primera İle Tam Uyum

Velur halı paspas seti Primera serisi ile tam uyumlu şekilde üretilir ve aracınıza mükemmel şekilde uyar. Kayma önleyen özel taban yapısı sayesinde otomobil zemininde sabit kalarak güvenli bir sürüş deneyimine katkıda bulunur. 3 farklı kalitede onlarca farklı renk seçeneği ile üretilebilen velur halı paspaslar için tüm seçenekleri kataloğumuzda bulabilirsiniz.

Primera Logoları

Paslanmaz çelik malzemeden üretilen Nissan Primera metal paspas logoları ön paspaslara takılırlar. 11×2,5 cm ölçülerinde olan metal logolar paspasların yıkanmasından ya da ıslanmasından etkilenmezler. Aşağıdaki görselde tüm logo seçeneklerini bir arada bulabilir ve sipariş verirken logo seçiminizi yapabilirsiniz.

primera metal paspas logosu

Paspaslarınızı Siz Tasarlayın

Velur paspas setinizi siz dilediğiniz gibi tasarlayın biz ise tüm seçimlerinizi dikkate alarak üretelim ve adresinize gönderelim. Paspas setinin kenar dikiş ve halı rengini özelleştirebilir, hızlı aşınan sürücü paspasını uyumlu renkte topuk koruma lastiği ile güçlendirebilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Kolay Temizlenir

Paspaslarınızı fırçalayarak ve nemli bez yardımıyla temizleyebilirsiniz. Keçe paspaslara nazaran sık dokuma yapısı sayesinde daha kolay temizlenen velur paspaslar basınçlı su ve çamaşır makinesi kullanılmadan yıkanabilen ürünlerdir.

kolay-temizlenebilir

Kargo

Velur halı paspaslar kişiye özel üretilen ürünler olduklarından sipariş sonrasında anlaşmalı kargo firması ile adrese teslim olarak gönderilir. Kargo ücreti müşteri tarafından ödenir. Güncel kargo gönderim ücreti sipariş ekranında görülen fiyattır. Ürün sipariş sonrasında 1-3 iş gününde üretilir ve gönderilir. Kargo takip numarası tarafınıza kısa mesaj yolu ile iletilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,89 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model Seçimi

(P11) 1996-2001, (P12) 2001-2008

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, Primera, Nissan, Turbo, Sport, Premium