Peugeot 306 Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: peugeot306vhp Kategoriler:

Açıklama

Peugeot 306 Velur Paspas Çeşitleri

1993-2002 yılları arasında üretilen Peugeot 306 için üretmiş olduğumuz velur halı paspas seti 4 parçadan oluşmaktadır. Velur halı paspas üretiminde kullandığımız otomotiv halıları otomotiv standartlarına uygun ürünler olup kokusuzdur. Bütçenize uygun velur halı seçimi yapabilmek için kataloğumuzu incelemeyi unutmayın. Sürücü paspasını dilerseniz topuk koruma desteği ile güçlendirebilir, paslanmaz çelik 306 metal logoları ile süsleyebilirsiniz. Paspas seti siparişinizi özelleştirerek şimdi oluşturabilirsiniz.

katalog

Peugeot 306 Velur Paspas Özellikleri

  • Paslanmaz çelikten üretilmiş Peugeot ve 306 metal logoları.
  • Kokusuz Hollanda menşeili otomotiv halıları.
  • Kadife yüzey yapısı ile konforlu kullanım.
  • Tam uyumlu kesim.
  • Özelleştirilebilir deri biye kenar ve dikiş ipi rengi.

306 İçin Tam Uyumlu Üretim

Velur halı paspas takımı her araca özel olarak üretilen bir ürün olup tam uyumludur. 306 serisi velur halı paspas seti orijinal paspas seti gibi 4 parçadan oluşmaktadır. Siparişinizi oluştururken bütçenize göre standart, özel ve süper velur kaliteleri arasından dilediğiniz seçimi yapabilirsiniz. Halı kaliteleri ile ilgili detaylı bilgiyi kataloğumuzda bulabilirsiniz.

306 Paslanmaz Çelik Paspas Logosu

Paslanmaz çelik metal paspas logoları velur halı paspas setinin tamamlayıcı aksesuarlarıdır. 11×2,5 cm’lik ölçüleri ile metal logolar ön paspas setine takılırlar. Paslanmaz çelik yapıları neticesinde paspasların yıkanmasından ya da ıslanmasından etkilenmezler.

peugeot 306 metal paspas logosu

Paspaslarınızı Siz Tasarlayın

Velur paspas setinizi siz dilediğiniz gibi tasarlayın biz ise tüm seçimlerinizi dikkate alarak üretelim ve adresinize gönderelim. Paspas setinin kenar dikiş ve halı rengini özelleştirebilir, hızlı aşınan sürücü paspasını uyumlu renkte topuk koruma lastiği ile güçlendirebilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Kolay Temizlenir

Paspaslarınızı fırçalayarak ve nemli bez yardımıyla temizleyebilirsiniz. Keçe paspaslara nazaran sık dokuma yapısı sayesinde daha kolay temizlenen velur paspaslar basınçlı su ve çamaşır makinesi kullanılmadan yıkanabilen ürünlerdir.

kolay-temizlenebilir

Kargo

Velur halı paspaslar kişiye özel üretilen ürünler olduklarından sipariş sonrasında anlaşmalı kargo firması ile adrese teslim olarak gönderilir. Kargo ücreti müşteri tarafından ödenir. Güncel kargo gönderim ücreti sipariş ekranında görülen fiyattır. Ürün sipariş sonrasında 1-3 iş gününde üretilir ve gönderilir. Kargo takip numarası tarafınıza kısa mesaj yolu ile iletilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,89 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model Seçimi

1993-2002

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, 306, Gt, Gti, Peugeot, Premium, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf