Bmw 6 Serisi G32 GT Velur Halı Paspas Takımı 2017-2023

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: bmwg32vhp Kategoriler:

Açıklama

G32 Gran Turismo Velur Paspas Seti

Üretimine 2017 yılında başlanan 6 serisi G32 GT için ürettiğimiz velur halı paspaslar aracınızın orijinal halı paspas takımı ile aynı ölçüdedir. Velcro paspas sabitleme sistemine uygun velur paspaslar sürüş esnasında kaymazlar. Kokusuz materyali ve kadife yüzey yapısı ile konforlu bir sürüş deneyimine katkıda bulunan velur paspasları kenar dikiş ve halı rengini özelleştirerek hemen siparişinizi oluşturabilirsiniz.

katalog

Bmw G32 GT Velur Paspas-Özellikler

  • Orijinal ölçüde üretim.
  • Metal logo seçenekleri.
  • Sık dokuma kadife yüzey yapısı.
  • Farklı kenar dikiş ve halı rengi seçenekleri.
  • Velcro paspas sabitleme sistemine uyumlu tasarım.

Orijinal Uyum İçin Orijinal Ölçü

Velur paspas takımı G32 GT orijinal halı paspas takımı ölçülerinde üretilmekte olup yine orijinal halı paspas seti gibi 4 parçadan oluşmaktadır. Sık dokuma kadife yüzey yapısı sayesinde kolay temizlenebilen ürünler olan velur paspaslar Bmw paspas sabitleme sistemi ile uyumludur. Bütçenize uygun 3 farklı halı kalitesi arasından uygun seçimi kataloğumuzu inceleyerek yapabilir ve siparişinizi hemen oluşturabilirsiniz.

6 Serisi Metal Logoları

Paslanmaz çelik logolar materyali sayesinde paspasların yıkanmasından ya da ıslanmasından etkilenmezler. 11×2,5 cm ölçülerinde olan logolar ön paspaslara takılırlar. Aşağıdaki görselde tüm metal logo seçeneklerini bulabilir ve logo seçiminizi siparişinizi oluştururken yapabilirsiniz.

bmw 6 series metal logo

Paspaslarınızı Siz Tasarlayın

Velur paspas setinizi siz dilediğiniz gibi tasarlayın biz ise tüm seçimlerinizi dikkate alarak üretelim ve adresinize gönderelim. Paspas setinin kenar dikiş ve halı rengini özelleştirebilir, hızlı aşınan sürücü paspasını uyumlu renkte topuk koruma lastiği ile güçlendirebilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Kolay Temizlenir

Paspaslarınızı fırçalayarak ve nemli bez yardımıyla temizleyebilirsiniz. Keçe paspaslara nazaran sık dokuma yapısı sayesinde daha kolay temizlenen velur paspaslar basınçlı su ve çamaşır makinesi kullanılmadan yıkanabilen ürünlerdir.

kolay-temizlenebilir

Kargo

Velur paspas seti siparişinizin ardından 3-4 iş günü içinde üretilir ve adresinize gönderilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,72 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, 6 Series, Bmw, M Performance, Sport, Premium, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf