Mercedes Cla Serisi Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: msc117vhp Kategoriler:

Açıklama

Mercedes Cla Serisi Velur Halı Paspas Seti

Mercedes CLA velur halı paspas takımı Cla 180 Cla 200 Cla 220 modelleri ile uyumludur. . Paspasları imal ederken kullandığımız halılar velur halılardır. Bu halılar diğer halılara nazaran hem daha kolay temizlenirler hem de araç içinde daha şık dururlar. Velur halı paspas takımı tıpkı orijinal paspas seti gibi Mercedes uyumlu klipslere sahiptir. Bu sayede paspas taban halısı üzerinde kaymaz. Paspaslarınızı Amg ya da Cla metal logosu ile şimdi sipariş verin aracınızın marka değerini yükseltin

Mercedes Cla Uyumlu Velur Paspas-Özellikler

  • Tam uyum garantisi.
  • Paslanmaz çelik Mercedes, Amg ve Cla metal logo seçeneği.
  • Kolay temizlenebilir yapı ve kokusuz materyal
  • Kaymaz granüllü arka yüzey.
  • Seçilebilir kenar, dikiş ve halı rengi.

katalog

Cla İçin Tam Uyumlu Kesim

Halı paspaslar tamamen isteğinize özel, siparişinizi takiben üretilirler. Üretilen paspaslar tam uyumlu kalıplara göre kesilirler ve Mercedes Cla ile tam uyumludurlar. Halı paspaslar  özelleştirilen ürünler olduklarından stokta tutulmazlar. Siparişiniz sonrasında 1-3 iş günü içinde imal edilirler. Kullanılan halılar özel paspas halılarıdır ve Avrupa menşeili halılardır. Çoğunluğu Premium araçlarda bulunan OEM halı paspas üretiminde kullanılan orijinal halılardır. Otomotiv halısı olduklarından dolayı özel otomotiv sertifikalarına sahip olarak gelirler. Bu sertifikalardan biri EN 14041 numaralı sertifikadır.

Cla Metal Paspas Logoları

Paslanmaz çelik metal logolar ile sıradan paspaslardan ayrılan velur halı paspas takımı için Cla, Mercedes ve Amg metal logo seçeneğini bir arada sunuyoruz. Tercihinize göre seçtiğiniz metal logolar ön iki paspasa takılmaktadır ve boyutları 11×2,5 cm dir. Diğer metal logo çeşitlerimizi görmek için buraya tıklayınız.

mercedes-cla-metal-logo

Deri Biye Kenar Rengini Seç!

Velur paspasınızın kenar renginden dikiş ipi rengine kadar tüm detaylarını fiyat farkı olmadan belirleyebilirsiniz. Vinil kenar ve dikiş ipi rengi için sunmuş olduğumuz özelleştirme seçeneklerini online kataloğumuz içinde görebilir ve seçiminizi yapabilirsiniz. Farklı renk kombinasyonlarını aracınız döşeme veya trim renkleri ile bir uyum yakalamak için kullanabilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Temizlik

EN 14041 sertifikası ile paspas üretiminde kullanılan malzemelerin insan ve çevre sağlığı açısından bir zararı olmadığı belgelidir. Kullanılan malzemeler atık malzeme içermezler ve araç içinde koku yapmazlar. Ürettiğimiz halı paspaslar sağlıklı bir kullanım için ideal ürünlerdir. Velur halı paspas takımını basit bir fırça yardımıyla temizleyebilir, düzenli temizleme ile şık görünümünü uzun süre koruyabilirsiniz. Halı paspas takımını basınçlı su ile durulamayınız, çamaşır makinesinde yıkamayınız.

kolay-temizlenebilir

Gönderim

Sipariş verdiğiniz ürün seçimleriniz dikkate alınarak özel üretilir. Üretim bu nedenle 1-4 iş günü kadar sürebilir. Üretimi tamamlanan ürün paketlenir ve anlaşmalı kargo firması ile adresinize gönderilir. Kargo takip numarası mail ve kısa mesaj ile iletilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,69 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model

C117 Kasa (2013-2019), C118 Kasa (2020-Günümüz)

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, AMG, Mercedes, CLA, Turbo, Premium, Sport

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf