Mercedes Clk W209 Velur Halı Paspas Takımı 2002-2009

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: msw209vhp Kategoriler:

Açıklama

Mercedes Clk W209 Velur Paspas Çeşitleri

Mercedes CLK W209 velur halı paspas takımı Clk 200 Clk 320… 2002-2009 model yılları ile uyumludur. Araç taban halısına tam uyumlu olarak kesilen paspaslarımız, taban halısı üzerinde bulunan tüm detaylara uygundur. Görsellerden de inceleyebileceğiniz gibi paspaslarımızı ilgili araca tam uyumlu olarak imal ediyoruz.

Bej, gri, kahverengi, siyah, füme gibi renklerde üretilen halı paspaslar bu renklerin ara tonlarında da üretilebilmektedir. Aracınıza en uygun renk seçimini yapabilmek için online halı kataloğumuzu kullanabilirsiniz. Deri biye kenar ile paspaslarınızı istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Deri biye kenar renk seçimi müşteri tercihine göre düzenlenmektedir. Bu sayede aracınızın iç mekanına farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Kullandığımız tüm halılar paspas imalatı için üretilen özel otomotiv halılarıdır. Velur halı paspas takımı satın alarak kapsamlı bir şekilde aracınızın taban halısını koruyabilirsiniz.

Mercedes Clk W209 Velur Paspas -Özellikler

  • Tam uyum garantisi.
  • Paslanmaz çelik Mercedes, Amg ve Clk Class metal logo seçeneği.
  • Kolay temizlenebilir yapı ve kokusuz materyal
  • Kaymaz granüllü arka yüzey.
  • Seçilebilir kenar, dikiş ve halı rengi.
  • Mercedes uyumlu sabitleme klipsleri

katalog

Clk İçin Tam Uyumlu Kesim

Velur halı paspas takımı aracınızın orijinal paspas takımı ile birebir ölçüde üretilir. Tıpkı orijinal paspas seti gibi aracınıza tam uyumludur. Mercedes uyumlu klipsleri ile taban halısı üzerinde kaymaz, sürüş keyfinizi ve güvenliğinizi bozmaz. Velur paspas setini şimdi sipariş vererek aracınız ile tam uyumlu bir ürün kullanmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Clk Paspas Logoları

Clk paspas setini dilerseniz Clk, Amg ya da Mercedes metal logoları ile süsleyebilirsiniz. Metal logolar aisi 304 kalite paslanmaz çelikten imal edilirler. Ön iki paspasa takılan metal logolar 11×2,5 cm ölçülerindedir.

mercedes-clk-metal-logo

Paspasını Şimdi Özelleştir

Halı paspasların kenarları özel deri biye kenar ile kapatılmaktadır. Renk seçimi müşteri tarafından yapılabilmektedir. Farklı deri biye kenar renkleri ile benzersiz paspaslar imal edilebilir. Ayrıca deri biye kenarı dikmekte kullanılan dikiş ipi rengini yine isteğinize göre belirleyebilirsiniz. Tüm özelleştirme seçeneklerini görmek için lütfen online kataloğu kullanınız.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Mercedes Clk Class W209

4 parça 2,47 kg/set

kolay-temizlenebilir

Temizlik

Aracınızda kullandığınız paspasları düzenli aralıklarla temizlemelisiniz. Halı paspaslarda diğer paspaslar gibi belirli aralıklarla temizlenmelidir. Bu temizlik işlemini sert fırça ve elektrik süpürgesi kullanarak yapabilirsiniz. Ayrıca paspaslar çamaşır makinesi veya tazyikli su kullanılarak temizlenmemelidir. Temizleme işlemi sonrasında ise paspası aracınızın içine koymadan önce tam olarak kuruyup kurumadığını kontrol etmelisiniz.

Gönderim

Siparişinizin sonrasında ürün 1-4 iş günü içinde yaptığınız seçimler dikkate alınarak üretilir. Üretim tamamlandıktan sonra ürünler paketlenir ve anlaşmalı kargo firması ile “adres teslim” olarak gönderilir. Kargo takip numarası kısa mesaj ile paylaşılır.

Ek bilgi

Ağırlık 2,47 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, AMG, Mercedes, CLK, Turbo, Premium, Sport

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf