Toyota Camry Serisi Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: toyotacamryvhp Kategoriler:

Açıklama

Toyota Camry Serisi Velur Paspasları

Toyota Camry ile uyumlu 4 parçadan oluşan velur paspas seti kadife yüzeyi sayesinde konforlu bir kullanım sunar. Uyumlu paspas sabitleme klipslerine sahip bu velur paspas seti zeminde sabit kalarak kaymaz. Kenar dikiş ipi ve halı rengi özelleştirilebilir olan velur paspasları aracınızın detaylarına uygun şekilde tasarlayabilirsiniz. Ayrıca, paslanmaz çelik Camry logoları ile paspasların görünümünü geliştirebilirsiniz. Kataloğumuzu inceleyerek sunduğumuz tüm seçeneklere göz atabilirsiniz.

katalog

Camry Velur Paspas Özellikleri

  • Kadife yüzey yapısı
  • Kolay temizlenebilen, kokusuz materyal
  • Özelleştirilebilen kenar dikiş ve halı rengi
  • Paslanmaz çelik Camry logosu
  • Uyumlu paspas sabitleme klipsleri

Camry Serisi İle Uyumlu

Orijinal Camry halı paspas seti ölçüsünde üretilen velur paspas takımı 4 parçadan oluşmaktadır. Paspas sabitleme halkalarına sahip olan bu velur paspaslar sürüş esnasında zeminde kaymaz. Kokusuz malzemelerden üretilmiş olup 4 mevsim kullanılabilirler.

 

Camry Çelik Paspas Logoları

Camry paslanmaz çelik paspas logoları ön paspaslara takılır. İdeal boyutları ile paspas setine şık bir görünüm kazandıran metal logolar paspasların ıslanmasından ya da yıkanmasından etkilenmez. Aşağıdaki görselde sunduğumuz diğer metal logo seçeneklerini görebilirsiniz.

camry metal logo

 

Paspaslarınızı Siz Tasarlayın

Velur paspas setinizi dilediğiniz gibi tasarlayın biz de tüm seçimlerinizi dikkate alarak üretip adresinize gönderelim. Paspas setinin kenar dikişini ve halı rengini özelleştirebilir hızlı aşınan sürücü paspasını uyumlu renkte topuk koruma lastiği ile güçlendirebilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Kolay Temizlenir

Paspaslarınızı fırçalayarak ve nemli bir bez yardımıyla temizleyebilirsiniz. Keçe paspaslara göre sık dokuma yapısı sayesinde daha kolay temizlenen velur paspaslar basınçlı su veya çamaşır makinesi kullanılmadan yıkanabilir ürünlerdir.

Kargo

Velur halı paspaslar kişiye özel üretilen ürünler olduğundan sipariş sonrasında üretilirler ve anlaşmalı kargo firması ile adrese teslim olarak gönderilir. Kargo ücreti müşteri tarafından karşılanır ve güncel kargo ücreti sipariş ekranında belirtilen fiyattır. Ürün sipariş sonrasında 1-3 iş günü içinde üretilip gönderilir ve kargo takip numarası kısa mesaj yoluyla iletilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,89 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model Seçimi

XV30 2002-2006 (Otomatik)

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, Camry, Toyota, Premium, Sport, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf