Mercedes E Serisi W211 Velur Halı Paspas Takımı 2002-2009

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: msw211vhp Kategoriler:

Açıklama

Mercedes W211 Velur Paspas Çeşitleri

Mercedes W211 velur halı paspas takımı E200 E270 E320  2002-2009 model yılları ile uyumludur. Halı paspaslar Avrupa’dan ithal edilen orijinal otomotiv halılarından imal edilmektedir. Araç detaylarına tam uyumlu paspaslar taban halısını maksimum miktarda korurken kullanıcıya konforlu bir iç mekan sunar.  Ayrıca Mercedes uyumlu sabitleme klipsleri ile velur paspas seti taban halısı üzerinde sabit durmaktadır. Paspas takımınızı özelleştirerek ve metal logolar ile süsleyerek sipariş verebilirsiniz.

Mercedes W211 Velur Paspas -Özellikler

  • Tam uyum garantisi.
  • Paslanmaz çelik Mercedes, Amg ve E Class metal logo seçeneği.
  • Kolay temizlenebilir yapı ve kokusuz materyal
  • Kaymaz granüllü arka yüzey.
  • Seçilebilir kenar, dikiş ve halı rengi.
  • Mercedes uyumlu sabitleme klipsleri.

katalog

Velur & Tam Uyum

Üretilen halı paspas takımı aracınız ile tam uyumludur. Çünkü üretim için kullanılan şablonlar aracınızın orijinal paspas takımı referans alınarak oluşturulmuştur. Orijinal paspas setinde olduğu gibi velur halı paspas takımı da uyumlu klipsler ile birlikte satılır. Paspas taban halısı üzerinde kaymaz, keyifli bir sürüş için yumuşak bir zemin sunar.

Metal Logo Seçenekleri – Paslanmaz Çelik

Orijinal Mercedes halı paspas takımı metal logolar ile satılır. Metal logolar paspas görünümünü geliştir ve karakteristik bir görünüme katkıda bulunur. Görselde bulunan metal logolar arasından istediğiniz seçimi yapabilir paspasınızı özelleştirebilirsiniz.

mercedes-e-class-metal-logo

Deri Kenar – Velur Halı Paspasını Özelleştir!

Aracı için özel bir ürüne sahip olmak isteyen kullanıcılar online kataloğumuzu inceleyebilir ve seçimlerini rahatlıkla yapabilir. Online katalog içinde halı rengi, kenar rengi ve dikiş ipi rengi görselleri bulunmaktadır. Farklı renk kombinasyonları ile farklı ürünlere sahip olmak için şimdi online kataloğumuzu inceleyin.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Mercedes E Class W211

4matic – Standart versiyon

4 parça 2,74 kg/set

Mercedes W211 2003 – 2007 yılları arasında üretilmiştir. Eski E serilerinin aksine otomobil yalnızca vagon ve sedan gövde seçeneği ile satışa sunulmuştur. Araç ilk olarak “siyah giyen adamlar” filminde görülmüştür. Brüksel Motor Show’da sergilenen araç hemen ikiz farları ile dikkat çekiyordu. Eski nesillerine göre daha büyük olan araç dizel – benzinli motor seçeneği ile ve opsiyonel olarak sunulan 4 çeker sistemi ile satışa sunuldu. 2006 yılında makyajlanan tasarım ise 2009 yılına kara üretilmiştir.

kolay-temizlenebilir

Temizlik

Halı paspasların nemli bez ve orta sertlikte fırça yardımıyla temizlenmesi önerilmektedir. Çamaşır makinesi veya tazyikli su gibi metotlarla paspasları temizlemek, üretim formunu bozabilir. Kullandığınız halı paspasları yıkadıktan sonra tam anlamıyla kurutmanız önerilir. Aksi taktirde araç içinde rutubet oluşabilir.

Gönderim

Siparişinizi takiben paspas takımınız 1-3 iş günü içinde üretilir ve anlaşmalı kargo firması ile adresinize gönderilir. Gönderilen ürün için kargo takip numarası kısa mesaj ve e mail yolu ile paylaşılır. Siparişinizin takibini sipariş takibi sayfasından yapabilirsiniz.

Ek bilgi

Ağırlık 2,74 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Çekiş Sistemi

4×2 Standart, 4×4 4 Matic

Metal Logo

İstemiyorum, AMG, Mercedes, E Class, Turbo, Premium, Sport

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf

Hoşunuza gidebilir…