Bmw 5 Serisi G60-G61 Velur Halı Paspas Takımı 2023-2024

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: bmwg60vhp Kategoriler:

Açıklama

Bmw 5 Serisi G60 Velur Paspasları

Bmw 5 Serisi G60/G61 uyumlu velur halı paspas seti 4 parçadan oluşmaktadır. Paslanmaz çelik metal logolarla süslenmiş velur paspas seti orijinal halı paspas seti ile aynı ebatta üretilmektedir. Siparişinizi oluştururken kadife paspas setinin kenar, dikiş ve halı rengini zevkinize göre seçebilir ve siparişinizi online olarak verebilirsiniz. Kataloğumuza göz atarak velur paspas setinizi hemen şimdi özelleştirebilirsiniz.

Bmw G60/G61 Velur Paspasları- Özellikler

  • Orijinal halı paspas seti ölçüsünde üretilmiştir.
  • Paslanmaz çelik metal paspas logoları.
  • Kolay temizlenebilir kadife yüzey yapısı.
  • Uyumlu paspas sabitleme klipsleri.
  • Seçilebilir kenar ve iplik rengi.

katalog

G60 İle Uyumlu

Bmw 5 serisi G60 için ürettiğimiz velur paspas seti, orijinal halı paspas seti ile aynı ebatta üretilmektedir. Uyumlu paspas sabitleme klipsleri sayesinde paspaslar sürüş esnasında kayma yapmaz. Kokusuz yapısı ile kadife paspaslar 4 mevsim kullanılabilir ve her zaman konforlu bir basma yüzeyi sunar.

Paslanmaz Çelik Metal Logolar

Paslanmaz çelikten üretmiş olduğumuz metal paspas logoları 11×2,5 cm ebatlarındadır. Metal logolar paspasların ıslanmasından veya yıkanmasından etkilenmez, paspas seti üzerinde her zaman şık durur. Sunduğumuz diğer metal logo seçeneklerini aşağıdaki fotoğrafta inceleyebilirsiniz.

bmw 5 series metal logo

Seçilebilir Kenar Biyesi & İplik Rengi

Velur paspas seti orijinal halı paspas ile aynı ebatta üretilirken, orijinal paspastan temel farkı seçilebilir kenar ve dikiş rengine sahip olmasıdır. Paspasların kenar ve dikiş ipliği rengini dilediğiniz gibi seçebilir, görünüm olarak aracınızla tam uyumlu bir paspas seti kullanmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Temizlik

Kadife yüzey yapısı ile yumuşak bir baskı yüzeyi sunan velur paspaslar, aynı zamanda bu yüzey yapısı sayesinde kolay temizlenir. Kadife paspasları basınçlı su ve çamaşır makinesi kullanmadan yıkayabilir, halı fırçası kullanarak temizleyebilirsiniz.

kolay-temizlenebilir

Gönderim

Velur paspas seti siparişinizin ardından 3-4 iş günü içinde üretilir ve adresinize gönderilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,74 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, 5 Series, M5, Bmw, M Performance, Sport, Premium, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf