Bmw i4 G26 Velur Halı Paspas Takımı 2022-Günümüz

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: bmwi4vhp Kategoriler:

Açıklama

Bmw İ4 Uyumlu Velur Paspas Çeşitleri

Bmw i4 serisi uyumlu velur halı paspas seti 4 parçadan oluşur ve Bmw paspas sabitleme klipsleri ile birlikte sunulur. Özelleştirilebilir kenar ve dikiş ipi rengi ile kişiselleştirilebilen velur paspaslar kadife yüzey yapısı sayesinde konforlu bir kullanım sunar. Ön paspas setinde bulunan metal paspas logoları paspas setine şık bir görünüm kazandırır. Kataloğumuzu inceleyerek tüm özelleştirme seçeneklerini inceleyebilir ve siparişinizi online oluşturabilirsiniz.

Bmw i4 Velur Halı Paspas – Özellikler

  • Bmw i4 orjinal paspas seti ölçüsünde üretilir.
  • Paslanmaz çelik metal logolar ile şık görünür.
  • Bmw paspas sabitleme sistemi ile uyumludur.
  • Seçilebilir kenar ve dikiş ipi rengi ile özelleştirilebilir.
  • Kadife yüzey yapısı ile konforlu bir kullanım sunar.

katalog

i4 G26 İle Tam Uyumlu

Velur paspas seti Bmw i4 G26 orijinal halı paspas seti ölçüsünde üretilir. Set 4 parçadan oluşur ve velcro paspas sabitleme sistemi ile kaymaz yapıdadır. 4 mevsim kullanılabilir yapıda olan velur paspas seti kokusuz malzemelerden üretilmektedir.

Paslanmaz Çelik Logolar

i Series metal paspas logoları ile velur halı paspas setinin şık görünümü tamamlanıyor. Paslanmaz çelikten üretildiklerinden paspasların ıslanmasından etkilenmeden her zaman parlak görünüyorlar. Aşağıdaki görselde sunmuş olduğumuz metal logoları görebilirsiniz.

bmw i serisi metal paspas logoları

Paspasınızı Özelleştirin

Seçilebilir kenar ve dikiş ipi rengi sayesinde velur paspaslarınızı aracınıza göre özelleştirebilir ve aracınızın iç mekanına tam uyacak bir paspas setine sahip olabilirsiniz. Örneğin aracınızın koltukları taba renkte ise paspas kenarını da taba seçebilirsiniz. Sunmuş olduğumuz tüm seçenekler kataloğumuzda yer almaktadır.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Temizlik

Velur paspaslar yumuşak kadife yüzey yapısı sayesinde kolay temizlenebilir ürünlerdir. Paspas setini temizlemek için tek ihtiyacınız olan bir halı temizleme fırçasıdır. Velur paspasları basınçlı su ve çamaşır makinesi kullanmadan yıkayabilirsiniz. Yıkanan paspaslar kurutulduktan sonra kullanılmalıdır.

kolay-temizlenebilir

Gönderim

Üretilen halı paspas ilgili araca özel olarak üretilir. Üretimde araca özel şablonlar kullanılır. Paspaslar tercihinize göre özelleştirilebildiğinden dolayı stokta hazır tutulmamaktadır. Siparişinizi takiben üretilir ve üretim yaklaşık 3-4 iş günü içinde yapılıp teslim edilmektedir.

Ek bilgi

Ağırlık 3,45 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, i Series, Bmw, M Performance, Sport, Premium, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf