Audi TT Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: audittvhp Kategoriler:

Açıklama

Audi TT İçin Orjinal Ölçüde Velur Paspaslar

Audi TT serisi orijinal halı paspas seti ölçüsünde üretilmiş velur halı paspaslar yumuşak yüzey yapıları sayesinde yüksek konforlu kullanım sunuyor. Audi uyumlu paspas sabitleme klipsleri ile sunduğunuz velur paspas seti seçilebilen kenar dikiş ve halı rengi ile sıradan paspaslardan ayrılıyor. Aracınızın iç/dış detaylarına göre seçebileceğiniz kenar rengi ile görsel olarak da aracınız ile tam uyumlu bir paspas setine sahip olabilirsiniz. Dahası sipariş verirken metal TT logoları ekleyerek paspaslarınızı daha özel bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Kataloğumuzu inceleyerek tüm özelleştirme seçeneklerine göz atın.

TT Uyumlu Velur Paspas-Özellikler

  • Paslanmaz çelik TT logoları.
  • Kadife yumuşak yüzey yapısı ile konforlu kullanım.
  • Seçilebilen kenar dikiş ve halı rengi.
  • Kokusuz, her mevsim kullanılabilen otomotiv halıları.
  • Orijinal halı paspas seti ölçüsünde, aracınız ile tam uyumlu üretim.
    katalog

TT Serisi İle Uyumlu Klipsli Paspaslar

TT serisi ile tam uyumlu, orijinal halı paspas seti ölçülerinde ürettiğimiz velur paspas seti Audi paspas sabitleme sistemi ile uyumlu klipslere sahiptir. Kalite seçiminize göre orijinal halı paspas seti ile aynı ya da daha üstün kalitede olan velur paspaslar özelleştirilebilir tasarıma izin veren detayları ile fark yaratıyor. Aşağıdaki görselde paspas setinin uyumlu olduğu TT modellerini görebilirsiniz.

Uyumlu Modeller

 

Paslanmaz Çelik TT Logoları

Paslanmaz çelik TT logoları ile velur paspasların görünümünü bir üst seviyeye taşıyın. Bu metal logolar paslanmaz çelikten, velur halı paspas seti için özel üretilmiş aksesuarlardır. Paspasın ıslanmasından etkilenmeden her zaman parlak görünürler. Aşağıdaki görselde TT logosunun yanı sıra diğer seçenekleri görebilirsiniz.

Paspaslarınızı Siz Tasarlayın

Velur paspas setinizi siz dilediğiniz gibi tasarlayın biz ise tüm seçimlerinizi dikkate alarak üretelim ve adresinize gönderelim. Paspas setinin kenar dikiş ve halı rengini özelleştirebilir, hızlı aşınan sürücü paspasını uyumlu renkte topuk koruma lastiği ile güçlendirebilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Kolay Temizlenir

Paspaslarınızı fırçalayarak ve nemli bez yardımıyla temizleyebilirsiniz. Keçe paspaslara nazaran sık dokuma yapısı sayesinde daha kolay temizlenen velur paspaslar basınçlı su ve çamaşır makinesi kullanılmadan yıkanabilen ürünlerdir.

kolay-temizlenebilir

Kargo

Velur halı paspaslar kişiye özel üretilen ürünler olduklarından sipariş sonrasında anlaşmalı kargo firması ile adrese teslim olarak gönderilir. Kargo ücreti müşteri tarafından ödenir. Güncel kargo gönderim ücreti sipariş ekranında görülen fiyattır. Ürün sipariş sonrasında 1-3 iş gününde üretilir ve gönderilir. Kargo takip numarası tarafınıza kısa mesaj yolu ile iletilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,45 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model Seçimi

8N 1998-2006, 8J 2006-2014, 8S 2014-2023

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, TT, Audi, Turbo, Sport, Premium

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf