Alfa Romeo Giulietta Velur Halı Paspas Takımı 2010-2021

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: alfagiuliettavfm Kategoriler:

Açıklama

Alfa Romeo Giulietta Orjinal Kesim Velur Paspaslar

Alfa Romeo Giulietta orjinal paspas ölçüsünde ürettiğimiz velur halı paspas takımını siz dilediğiniz gibi özelleştirin biz üretelim . Avrupa menşeili velur otomotiv halılarından ürettiğimiz velur halı paspaslar, deri biye kenar renginden dikiş ipi rengine kadar konfigure edilebilirdir. Kenar rengini kırmızı ya da mavi seçebilir aracınızın iç mekanına sportif bir görünüm verebilirsiniz. Paslanmaz çelik olarak sunduğumuz Alfa Romeo metal logoları velur paspaslarınızı süsleyebilir ve yalnızca aracınız için özel üretilmiş bir ürüne sahip olabilirsiniz.

Giulietta Velur Paspas Seti-Özellikler

  • Tam uyum garantisi.
  • Paslanmaz çelik Alfa Romeo metal logo seçeneği.
  • Kolay temizlenebilir ve kokusuzdur.
  • Kaymaz granüllü arka yüzey.
  • Özelleştirilebilir tasarım.

katalog

Velur & Tam Uyum

Velur otomotiv halısı sıradan halılardan hem dokuma tekniği ile hem de materyal kalitesi ile ayrılmaktadır. Polyamid ipliklerden dokunmuş velur halılar sık ve düzenli dokuması ile konforlu bir yüzey sunar. Velur, kadife anlamındadır ve velur halılar bu yapıları sayesinde araç içinde oldukça şık görünmektedir. Piyasada bulunan premium araç üreticileri OEM paspaslarını çoğunlukla velur otomotiv halılarından üretirler.

Giulietta Metal Paspas Logoları

Paslanmaz çelik Alfa Romeo metal logosu velur paspasın zaten şık olan görünümünü daha da geliştirmek için özel olarak imal edilmiştir. Paslanmaz çelik metal Alfa Romeo logosu aisi 304 kalite çelikten imal edilir ve ürün boyutları 11×2,5 cm dir.

Deri Kenar – Velur Halı Paspasını Özelleştir!

Vinil deri biye kenar, overlok kenara göre çok daha uzun ömürlü olmasının yanı sıra tamamen özelleştirilebilir yapıdadır. Kenar rengini ister döşeme rengi ile aynı ren seçin ister sportif bir görünüm canlı bir mavi yada kırmızı seçin… Kalite seçimi yaptıktan sonra paspas kenar ve dikiş ipi rengini dilediğiniz gibi özelleştirin biz istediğiniz ürünü imal edip gönderelim.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Kargo

Velur oto halı paspasları yukarıda da bahsettiğimiz gibi tamamen özelleştirilebilen, işçilikli ürünlerdir. Bu nedenle velur paspaslar stokta hazır tutulmaz ve sipariş sonrasında üretilir. Velur halı paspas üretimi siparişin ardından başlar ve 1-3 iş günü içinde tamamlanır. Üretilen ürün özenle paketlenir ve anlaşmalı kargo firması ile adres teslim olarak gönderilir. Kargo takip numarası tarafınızla paylaşılır.

kolay-temizlenebilir

Ek bilgi

Ağırlık 2,45 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model Seçimi

2010-2014, 2014-2021

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, Alfa Romeo, Giulietta, Premium, Sport, Turbo

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf