Porsche Taycan Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: porschetaycanvhp Kategoriler:

Açıklama

Porsche Taycan Velur Paspas Çeşitleri

Kadife yumuşak yüzey yapısı ile dikkat çeken Porsche Taycan velur halı paspas seti konforlu bir basma zemini sunuyor. Seçilebilen kenar ve dikiş ipi ile özelleştirilebilen paspas seti orijinal halı paspas ölçüsünde üretilmekte olup orijinal paspas seti gibi paspas sabitleme klipslerine sahiptir. 4 mevsim kullanılabilen kokusuz otomotiv halılarından üretilen velur paspas setini zevkinize göre özelleştirebilir, paslanmaz çelik Taycan metal logoları ekleyerek hemen sipariş verebilirsiniz.

Taycan Kadife Paspas Seti – Özellikler

  • Metal Taycan logoları ile şık tasarım.
  • Kokusuz, otomotiv standartlarına uygun otomotiv halıları.
  • Uyumlu paspas sabitleme klipsleri.
  • Onlarca farklı kenar ve dikiş ipi rengi seçeneği.
  • Yumuşak kadife yüzey dokusu.

katalog

Taycan İçin Orijinal Tasarım

Porsche Taycan serisi için tasarladığımız ve ürettiğimiz velur paspas takımı orijinal paspas seti gibi aracınıza tam uyar. Orijinal paspas setinden esas farkı ise seçilebilir tasarım detayları sayesinde özelleştirilebilir yapıda olmasıdır.

Taycan Çelik Paspas Logoları

Porsche Taycan metal logoları velur paspas seti için tamamlayıcı aksesuarlardır. Ön paspas setine takılan metal logolar ideal boyutları ve hoş görünümleri ile velur paspas setine şık bir görüntü verir. Paslanmaz çelikten üretildiklerinden her koşulda parlak görünümleri ile dikkat çekerler.

Paspaslarınızı Siz Tasarlayın

Velur paspas setinizi siz dilediğiniz gibi tasarlayın biz ise tüm seçimlerinizi dikkate alarak üretelim ve adresinize gönderelim. Paspas setinin kenar dikiş ve halı rengini özelleştirebilir, hızlı aşınan sürücü paspasını uyumlu renkte topuk koruma lastiği ile güçlendirebilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Kolay Temizlenir

Paspaslarınızı fırçalayarak ve nemli bez yardımıyla temizleyebilirsiniz. Keçe paspaslara nazaran sık dokuma yapısı sayesinde daha kolay temizlenen velur paspaslar basınçlı su ve çamaşır makinesi kullanılmadan yıkanabilen ürünlerdir.

kolay-temizlenebilir

Kargo

Velur halı paspaslar kişiye özel üretilen ürünler olduklarından sipariş sonrasında anlaşmalı kargo firması ile adrese teslim olarak gönderilir. Kargo ücreti müşteri tarafından ödenir. Güncel kargo gönderim ücreti sipariş ekranında görülen fiyattır. Ürün sipariş sonrasında 1-3 iş gününde üretilir ve gönderilir. Kargo takip numarası tarafınıza kısa mesaj yolu ile iletilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,1 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Model Seçimi

9J1 2019-Günümüz

Metal Logo

İstemiyorum, Taycan, Porsche, Turbo, Premium, Sport

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf