Volvo XC40 Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: volvoxc40vhp Kategoriler:

Açıklama

Volvo XC40 Velur Paspasları

Volvo XC40 orjinal paspas seti ölçüsünde üretilen velur paspas seti 4 parçadan oluşmakta ve uyumlu paspas sabitleme klipsleri ile zeminde kaymadan konforlu bir kullanım sunmaktadır. Kadife yüzey yapısı velur paspasların yumuşak, konforlu bir basma zemini sunmalarını sağlarken basit bir fırça yardımıyla kolay temizlenebilmelerine imkan tanıyor. Siparişinizi oluştururken paspas setinin kenar dikiş ve halı rengini seçebiliyor, ön paspas setini XC40 metal logoları ile süsleyebiliyorsunuz. Tüm seçenekleri görmek için şimdi kataloğumuza göz atın.

XC40 Kadife Paspas-Özellikler 

  • XC40 orjinal paspas seti ölçüsünde üretim
  • Kadife, yumuşak yüzey yapısı.
  • Seçilebilen kenar halı ve dikiş rengi.
  • Paslanmaz çelik metal logolar.
  • 4 mevsim kullanılabilir kokusuz otomotiv halıları.

katalog

XC40 İle Orjinal Uyum

XC40 serisi uyumlu velur paspas seti tıpkı orjinal paspas seti ölçüsünde üretiliyor ve Volvo paspas sabitleme sistemi ile uyumlu klipsler ile geliyor. Orijnal paspas setinin aksine özelleştirilebilen tasarımı ile dikkat çekiyor. Velur paspas üretiminde kullandığımız otomotiv halıları otomotiv standartlarına uygun malzemeler olup tamamı Hollanda ya da Belçika menşeilidir.

 

 

Metal XC40 Logoları

XC40 metal paspas logosu XC40 velur paspas seti için ürettiğimiz özel bir aksesuar olup ön paspas setine takılır. Paslanmaz çelikten üretilen logolar paspasların ıslanmasından ya da kirlenmesinden etkilenmezler. 11×2,5 cm ideal boyutları ile şık görünen metal logolar için sunduğumuz seçenekleri aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz.

Özelleştirilebilen Paspas Seti

Eğer aracınız için hem kaliteli hem de şık görünümlü bir paspas seti arıyorsanız velur halı paspas seti en iyi tercih olacaktır. Özelleştirilebilir kenar dikiş ve adı renginin yanı sıra topuk koruma lastiği ile uzun ömürlü bir kullanım sunar.  Paspas setinizi sipariş vermeden önce temiz içinde bulunan kataloğumuza göz atarak dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz

ozellestirilebilir-deri-kenar

Kolay Temizlenir

Paspaslarınızı fırçalayarak ve nemli bez yardımıyla temizleyebilirsiniz. Keçe paspaslara nazaran sık dokuma yapısı sayesinde daha kolay temizlenen velur paspaslar basınçlı su ve çamaşır makinesi kullanılmadan yıkanabilen ürünlerdir.

kolay-temizlenebilir

Kargo

Velur halı paspaslar kişiye özel üretilen ürünler olduklarından sipariş sonrasında anlaşmalı kargo firması ile adrese teslim olarak gönderilir. Kargo ücreti müşteri tarafından ödenir. Güncel kargo gönderim ücreti sipariş ekranında görülen fiyattır. Ürün sipariş sonrasında 1-3 iş gününde üretilir ve gönderilir. Kargo takip numarası tarafınıza kısa mesaj yolu ile iletilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,90 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model Seçimi

2018-Günümüz

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, XC40, Volvo, Turbo, Sport, Premium

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf