Mercedes E Serisi W212 Velur Halı Paspas Takımı 2009-2016

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: msw212vhp Kategoriler:

Açıklama

Mercedes W212 Velur Halı Paspas Çeşitleri

Mercedes W212 velur halı paspas takımı E180 E200 E250 E350 2009-2016 model yılları ile uyumludur. Orijinal, ithal otomotiv halılarından imal edilen paspaslar araç taban ölçülerine tam uyacak şekilde yüksek hassasiyetle kesilmektedir.  Paspaslar sıcaklık veya çevresel etkenler sonucunda araç içinde koku yapmazlar, otomotiv halısı imalatında atık malzeme kullanılmamaktadır. Halılar velur tipte olup bu sayede kolay temizlenebilir olup, yüksek konfor sağlarlar. Uyumlu klipsleri sayesinde velur halı paspas takımı taban halısı üzerinde sabit dururken, metal logo ve çeşitli özelleştirme seçenekleri ile kullanıcının paspasını özelleştirebilmesine imkan tanır.

Mercedes W212 Velur Paspas-Özellikler

  • Tam uyum garantisi.
  • Paslanmaz çelik Mercedes, Amg ve E Class metal logo seçeneği.
  • Kolay temizlenebilir yapı ve kokusuz materyal
  • Kaymaz granüllü arka yüzey.
  • Seçilebilir kenar, dikiş ve halı rengi.
  • Mercedes uyumlu sabitleme klipsleri.

katalog

Velur & Tam Uyum

Aracınıza uygun halı paspas seçerken taban halısının rengini referans almanızı tavsiye ederiz. Halı paspas taban halısı rengine ne kadar yakın olursa o denli bütünlük  sağlayacaktır. Halı paspasınız için renk seçerken kataloğumuzu kullanabilirsiniz. Halı paspaslar deri biye kenar ile güçlendirilmektedir. Bu deri biye kenar onlarca farklı renk kombinasyonu ile paspas üretmemizi mümkün kılar. Örneğin araç döşemeleri bej, taban halısı siyahsa, halı paspasta siyah renk ve bej biye kenar tercih edebilirsiniz. Velur halı paspas takımı uyumlu klipsleri ve orijinal paspas takımı ile aynı ölçüleri sayesinde aracınıza tam uyacaktır

Metal Logo Seçenekleri – Paslanmaz Çelik

İster Amg İster Mercedes ya da E Class. İstediğiniz metal logoyu seçin ve velur paspas takımının görünümünü bir üst seviyeye taşıyın Paslanmaz çelikten üretilen metal logolar isteğinize özel olarak ön iki paspasa takılır ve boyutları 11×2,5 cmdir.

mercedes-e-class-metal-logo

Deri Kenar – Velur Halı Paspasını Özelleştir!

Sıradan stok ya da raf ürünleri, sıradan görünürler. Velur halı paspasın özel olmasının bir diğer sebebi ise kullanıcıya özelleştirme imkanı sunmasıdır. Örneğin aracınızın taban halısının siyah, döşemelerinin ise kahverengi olduğunu varsayalım. Velur halı paspas rengini siyah, deri biye kenar rengini ise kahverengi seçerek bir uyum yakalayabilirsiniz. Paspasınızı dilediğiniz gibi özelleştirebilmek için online kataloğumuzu kullanabilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Mercedes E Class W212

4 parça 2,84 kg/set

Mercedes W212 2010 – 2016 yılları arasında üretilmiştir. 4 kapılı sedan ve 5 kapılı vagon versiyonu ile üretilen aracın ayrıca 4 çeker bir modeli de bulunmaktadır. 2004 yılında başlanan tasarım çalışmaları Camacho tarafında dış Stopka tarafından iç mekan tasarımı yapılarak tamamlanmıştır. 2013 yılında otomobil makyajlanmış ve bir sonraki modeli andıran bir görünüme kavuşmuştur. Bu tasarımda ikiz farlar yerini tek büyük ve agresif görünümlü bir fara bırakmıştır. Ayrıca zenon farlar yerini Led farlara bıraktılar. Euro Ncap tarafından 5 yıldız ile puanlanan araç herhangi hem yaya hem de yolcu güvenliği konusunda başarılıdır.

kolay-temizlenebilir

Temizlik

Halı paspaslar nemli bez ve fırça yardımıyla temizlenebilirler. Çamaşır makinesinde yıkamak veya tazyikli su kullanarak yıkamak paspasın formunu bozacak ve ömrünü kısaltacaktır. Halı paspaslar temizlendikten sonra özenle kurutulmalıdır. Tam olarak kurutulmamış paspas araç içine konulduğunda, rutubet oluşabilir.

Gönderim

Paspas takımını sipariş verdikten sonra ürünler 1-3 iş günü içinde üretilip anlaşmalı kargo firması ile adresinize gönderilir. Kargo takip numarası sipariş verirken kullandığınız mail adresinize gönderilir. Sipariş takibi sayfasından, siparişinizin güncel durumunu görebilirsiniz.

Ek bilgi

Ağırlık 2,84 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, AMG, Mercedes, E Class, Turbo, Premium, Sport

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf

Hoşunuza gidebilir…