Mercedes S Serisi W126 Velur Halı Paspas Takımı 1979-1991

 1.449,90 2.399,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: msw126vhp Kategoriler:

Açıklama

Mercedes W126 Velur Halı Paspas Seti

Günümüzde artık bir klasik olan aracınız için üretmiş olduğumuz Mercedes W126 velur halı paspas takımı ile aracınızın görünümünü yenileyebilirsiniz. Avrupa menşeili özel kaymaz tabanlı velur halı paspas takımı aracınızın orijinal halı paspas seti ile aynı ölçülerde üretiliyor ve tıpkı orijinal paspas seti gibi aracınıza tam uyuyor. Velur halı paspas takımını sipariş verirken Amg, Mercedes ya da S class metal logoları ile süsleyebiliyor, kenar renginden dikiş ipi rengine kadar tüm detaylarını belirleyebiliyorsunuz. Aracınız için özel üretilmiş paspas takımını şimdi sipariş verin, velur halı paspas takımı kullanmanın keyfini çıkarın.

Mercedes W126 Velur Paspas Takımı-Özellikler

  • Tam uyum garantisi.
  • Paslanmaz çelik Mercedes, Amg ve S Class metal logo seçeneği.
  • Kolay temizlenebilir yapı ve kokusuz materyal
  • Kaymaz granüllü arka yüzey.
  • Seçilebilir kenar, dikiş ve halı rengi.

katalog

Velur & Tam Uyum

Mercedes orijinal halı paspas seti ile aynı ölçülerde olan velur halı paspas takımı kokusuz Avrupa menşeili otomotiv halılarından üretiliyor. Bu otomotiv halıları standartlara uygun ürünler olup sağlığa zararlı bir içerik barındırmaz. Üretimde kullanılan otomotiv halıları 2500 g/m2 ağırlığında olup kaymaz tabanlı ürünlerdir.

S Class Paspas Logoları

S class paslanmaz çelik metal logosu ile ön iki paspas setini süsleyebilirsiniz. Metal logolar korozyona karşı yüksek dirençli paslanmaz çelikten üretilmiş olup 11×2,5 cm boyutlarındadır.

mercedes-s-class-metal-logo

Deri Kenar – Velur Halı Paspasını Özelleştir!

Özelleştirilebilir kenar ve dikiş rengi, paspas takımını tasarlamanıza imkan tanıyor. Online katalog içinde özelleştirme seçeneklerini bulabilir ve aracınız için özel seçimleri dilediğiniz gibi yapabilirsiniz. Sipariş verirken paspas halısı, kenar dikişi ve deri biye kenar rengini istediğiniz gibi seçebilirsiniz. Deri biye kenar overlok kenara göre çok daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Mercedes S Class W126

4 parça 3.23 kg/set

Mercedes W126 1979 – 1991 yılları arasında üretilmiştir. Sedan modelinin yanı sıra Coupe modeli de bulunmaktadır. Tasarımı Bruno Sacco tarafından yapılana araç ayrıca aerodinamik açıdan da detaylı ele alınmış bir modeldir. Güçlü bir şasiye sahip olan araç oldukça güvenli bir sürüş deneyimi yaşatır. ABS ve Emniyet kemeri gergi sistemi ile araç güvenlik isterlerine tam uyumlu olarak üretilmiştir.

kolay-temizlenebilir

Temizlik

Halı paspaslar periyodik bakımlar ile ilk günkü güzel görüntülerini uzun süre korurlar. Kirlenmiş paspaslar elektrik süpürgesi veya orta sertlikte fırça yardımıyla temizlenebilirler. Çamaşır makinesi, tazyikli su gibi temizleme yöntemleri halı paspasın yapısını bozabilir. Velur paspası yıkadıysanız eğer, araç içinde kurutup kullanınız.

Gönderim

Sipariş edilen ürün 4 iş günü içinde hazırlanır ve anlaşmalı kargo ile adresinize gönderilir. Gönderim sonrası takip numarası paylaşılır. Siparişinizin güncel durumunu “sipariş takibi” sayfasından takip edebilirsiniz.

Ek bilgi

Ağırlık 3,23 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Kasa Tipi

Sel-Uzun, Se-Kısa

Metal Logo

İstemiyorum, AMG, Mercedes, S Class, Turbo, Premium, Sport

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf