Dodge Avenger Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: dodgeavengervfm Kategoriler:

Açıklama

Dodge Avenger Velur Paspasları

Dodge Avenger velur paspas takımı 4 parçadan oluşmakta olup aracınız ile tam uyumlu, orijinal Avenger paspas seti ölçüsünde üretilmektedir. 4 mevsim kullanılabilen kokusuz otomotiv halılarından ürettiğimiz velur paspaslar yumuşak yüzey yapıları sayesinde konforlu bir kullanım sunar. Seçilebilen kenar dikiş ve halı rengi ile özelleştirilebilen velur paspaslarınızı dilerseniz paslanmaz çelik Avenger metal logosu ile süsleyebilirsiniz. Tüm seçeneklere incelemek için şimdi kataloğumuza göz atın.

katalog

Avenger Velur Paspas-Özellikler

    • Paslanmaz çelik Avenger metal logoları.
    • Seçilebilir dikiş ve kenar rengi.
    • Her mevsim kullanılabilen kokusuz otomotiv halıları.
    • Kayma önleyen zemin yapısı.
    • Orijinal paspas seti ölçüsünde tam uyumlu üretim.

Avenger İle Tam Uyum

4 parçadan oluşan ve Avenger orijinal paspas seti ölçüsünde üretilen velur paspaslar aracınız ile tam uyumludur. Sürücü paspası sabitleme halkası sayesinde paspaslar sürüş esnasında kaymıyor.

 

Avenger Çelik Logoları

Avenger metal paspas logosu paslanmaz çelikten üretilmektedir. Ön paspaslara takılan bu metal logolar paspasların ıslanmasından ya da yıkanmasından etkilenmezler. 11×2,5cm ölçülerindeki metal logolar ön paspas setine takılırlar. Aşağıdaki fotoğrafta sunmuş olduğumuz metal logo seçeneklerini görebilirsiniz. 

Farklı Renk Seçenekleri

Kataloğumuzu inceleyerek farklı paspas halısı rengi seçenekleri arasından aracınız için en uygun seçimi yapabilirsiniz. Bej, siyah, gri gibi renk seçeneklerinin yanı sıra kataloğumuz içinde kenar ve dikiş ipi rengi içinde seçenekler bulunmaktadır. Seçeneklerin tamamına göz atmak için kataloğumuzu incelemeyi unutmayın.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Kolay Temizlenir

Velur/Kadife yüzey yapısı sayesinde paspaslar hem konforlu bir basma zemini sunarlar hem de kolay temizlenirler. Paspaslarınızı basınçlı su ve çamaşır makinesi kullanmadan yıkayabilir, halı fırçası ile fırçalayarak temizleyebilirsiniz.

kolay-temizlenebilir

Kargo

Velur halı paspaslar kişiye özel üretilen ürünler olduklarından sipariş sonrasında anlaşmalı kargo firması ile adrese teslim olarak gönderilir. Kargo ücreti müşteri tarafından ödenir. Güncel kargo gönderim ücreti sipariş ekranında görülen fiyattır. Ürün sipariş sonrasında 1-3 iş gününde üretilir ve gönderilir. Kargo takip numarası tarafınıza kısa mesaj yolu ile iletilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,56 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model

2008-2014

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf

Metal Logo

İstemiyorum, Avenger, Premium, Sport, Turbo