Mercedes Sl R107 Velur Halı Paspas Takımı 1971-1989

 1.449,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: msr107vhp Kategoriler:

Açıklama

Mercedes Sl R107 Velur Halı Paspas Çeşitleri

Mercedes Sl R107 velur halı paspas takımı klasik spor otomobiliniz ile tam uyumlu olup set 4 parçadan oluşmaktadır. Avrupa menşeili velur otomotiv halılarından üretilen paspas seti kaymaz tabanı ile zeminde sabit durur. Paslanmaz çelik Sl class, Mercedes, Amg metal logoları ile paspasınızı süsleyebilir ve görünümünü geliştirebilirsiniz. Velur paspas takımı özelleştirilebilir yapısı ile kullanıcının istediği ürünü tasarlamasına izin veriyor. Şimdi özelleştirerek sipariş ver aracın ile tam uyumlu velur paspas seti kullanmanın keyfini çıkar.

Mercedes Sl R107 Velur Paspas Takımı-Özellikler

  • Tam uyum garantisi.
  • Paslanmaz çelik Mercedes, Amg ve SL Class metal logo seçeneği.
  • Kolay temizlenebilir yapı ve kokusuz materyal
  • Kaymaz granüllü arka yüzey.
  • Seçilebilir kenar, dikiş ve halı rengi.

katalog

Velur & Tam Uyum

Velur paspas seti 4 parçadan oluşur ve aracınızın orijinal paspas seti ile aynı ölçülerde üretilir. Kaymaz tabanı sayesinde zeminde sabit kalır. Paspas üretiminde 2500 g/m2’lik atık malzeme içermeyen velur otomotiv halısı kullanılır. Bu halılar otomobil içinde koku yapmazlar.

Metal Logo Seçenekleri – Paslanmaz Çelik

Çelik metal logolar paslanmaz yapıları ile paspas üzerinde daima ışıldar. Zevkinize göre aşağıdaki görselde bulunan metal logolar arasından seçim yapabilirsiniz. Seçtiğiniz metal logo ön paspas setine takılır. Diğer metal logo çeşitlerimizi görmek için buraya tıklayınız.

mercedes sl metal paspas logosu

Deri Kenar – Velur Halı Paspasını Özelleştir!

Aracınızın döşeme rengi ile taban halısı rengi birbirinden farklı olabilir. Velur halı paspas seti özelleştirilebilir yapısı ile kullanıcıya kendi paspasını tasarlama fırsatı tanır. Paspas kenar rengini döşeme rengi ile eş renk seçip uyumlu bir ürüne sahip olabilirsiniz. Tüm özelleştirme seçeneklerini görmek için online kataloğu incelemeyi unutmayın!

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Mercedes SL Class R107

4 parça 3,26 kg/set

Mercedes R107 veya C107 1971 – 1989 yılları arasında Mercedes Tarafından üretilmiş bir spor arabadır. Ayrıca Mercedes tarafından ikinci en uzun süre üretilen araç modelidir. R107 iki koltuklu ve tavanı çıkarılabilen bir araçtır. Kısacası Mercedes’in ikonik modellerinden biri olan araç günümüzde de özellikle klasik otomobil tutkunları tarafından çok sevilmekte ve toplanmaktadır.

kolay-temizlenebilir

Temizlik

Düzenli aralıklarla temizlemeniz paspasın İlk günkü güzel görünümünü uzun süre korunmasına yardımcı olur. Paspas sert bir fırça veya elektrik süpürgesi yardımı ile rahatça temizlenebilir. Eğer paspaslarını yıkadıysanız araç için sermeden önce tam olarak kurutmalısınız. Bu sayede araç içinde rutubet oluşumunun önüne geçebilirsiniz.

Gönderim

Paspas setinizi özelleştirin, sipariş verin, 3 iş günü içinde seçimlerinizi dikkate alarak üretelim ve adresinize gönderelim. Sipariş verdiğiniz ürünün güncel durumunu sipariş takibi sayfasından takip edebilirsiniz.

Ek bilgi

Ağırlık 3,26 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, AMG, Mercedes, SL Class, Turbo, Premium, Sport

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf