Porsche Boxster Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: porscheboxstervhp Kategoriler:

Açıklama

Porsche Boxster Velur Paspas Çeşitleri

Porsche Boxster velur halı paspas takımını özelleştirerek şimdi sipariş ver, aracında premium kalitede paspas seti kullanmanın keyfini çıkar. Velur halı paspaslar tıpkı orijinal Porsche paspasları gibi kadife bir yüzeye sahiptir. Kadife yüzey yumuşak ve konforlu bir basma zemini sunar. Velur paspas setini sipariş verirken aracınıza göre kenar dikiş ve halı rengini özelleştirebilir, isterseniz paslanmaz çelik Porsche ya da Boxster metal logoları ile süsleyebilirsiniz.

Porsche Boxster Halı Paspas Seti – Özellikler

  • Tam uyum garantisi.
  • Paslanmaz çelik Boxster – Porsche metal logo seçeneği.
  • Kolay temizlenebilir ve kokusuzdur.
  • Kaymaz granüllü arka yüzey.
  • Özelleştirilebilir tasarım.

katalog

Velur & Tam Uyum

Boxster halı paspas seti iki adet paspastan oluşmaktadır. Paspas ölçüleri orijinal paspas seti ölçüleri ile birebir aynı olup aracınıza tam uyum sağlar. Velur halı paspas takımı kokusuz, sık dokunmuş Avrupa menşeili otomotiv halılarından üretilmiştir. Bu otomotiv halıları sağlığa zararlı materyal içermezler.

Boxster Metal Paspas Logoları

Sıradan paspaslar nakış logo ya da logo bulundurmadan üretilir. Premium velur halı paspas takımı paslanmaz çelik metal logolar ile sunulur. Paslanmaz çelikten üretilmiş bu logolar halı paspas üzerinde daima ışıldarlar. Logo boyutları 11×2,5 cm olup ön iki paspasa takılmaktadır. Aşağıdaki görselde bulunan logolar arasından seçiminizi yapabilir ve siparişinizi oluşturabilirsiniz.

porsche boxster metal logo

Özel Deri Biye Kenar

Biye kenar ile tamamlanan velur halı paspas setinin kenar ve dikiş ipi rengini istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Tüm özelleştirme seçeneklerini görmek için online halı kataloğumuzu kullanabilir ve seçimlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Farklı kombinasyonlar ile birbirinden tamamen farklı görünen paspaslar oluşturabilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Porsche Boxster Serisi

2 parça 2,1 kg/set – polyamid – geri dönüştürülebilir.

kolay-temizlenebilir

Kargo

Velur paspas seti kişiye özel üretilmiş bir üründür ve ancak sipariş sonrasında üretilir ve gönderilir. Sipariş oluşturduktan sonra paspas setinizi 1-3 iş günü içinde tüm seçimleriniz dikkate alınarak üretilir ve adresinize gönderilir. Kargo takip numarasına “hesabım” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Ek bilgi

Ağırlık 2,1 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model Seçimi

(986) 1998-2004, (987) 2005-2012, (981) 2012-2016, (718) 2016-Günümüz

Aracınızda Bose Subwoofer Var mı?

Evet, yolcu tarafında mevcut, Hayır, mevcut değil

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, Boxster, Porsche, Turbo, Premium, Sport

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf