Porsche Cayenne Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: porschecayennevhp Kategoriler:

Açıklama

Porsche Cayenne Uyumlu Velur Halı Paspas Seti

Porsche Cayenne velur halı paspas takımı uyumlu sabitleme klipsleri ve paslanmaz çelik metal logo seçeneği ile premium halı paspas setidir. Velur paspas takımı sık dokuma yüzeyi ile orijinal Porsche paspasları ile aynı kadife dokudadır. Kadife yüzeyi ile konforlu bir basma zemini sunar. Paspas setinizi keyfinize göre, aracınızın  detaylarına uyacak şekilde özelleştirebilirsiniz. Sipariş verirken fiyat farkı olmadan kenar dikişi ve biye rengini özelleştirebilir, metal Porsche logoları ile görünümlerini geliştirebilirsiniz.

Porsche Cayenne Halı Paspas Seti – Özellikler

  • Tam uyum garantisi.
  • Paslanmaz çelik Cayenne – Porsche metal logo seçeneği.
  • Kolay temizlenebilir ve kokusuzdur.
  • Kaymaz granüllü arka yüzey.
  • Özelleştirilebilir tasarım.
  • Porsche uyumlu sabitleme klipsleri.

katalog

vw klips çeşitleri

Oem Paspas Ölçülerinde Üretim

Cayenne uyumlu halı paspas seti aracınızın modeline göre özel şablonlar kullanılarak üretilir. Üretilen paspas seti Oem paspas ölçüleri ile aynı ölçülere sahip olduğundan aracınıza tam uyum sağlar. Porsche uyumlu sabitleme klipsleri sayesinde otomobilinizin tabanı üzerinde sabit durur ve ayak altında kaymaz.

Cayenne Paslanmaz Çelik Logolar

Velur paspasın zaten şık olan duruşunu paslanmaz çelik metal logolar kullanarak daha da geliştirebilirsiniz. Bu metal logoların ölçüleri 11×2,5 cm olup isteğinize göre ön iki paspas setine takılırlar. Aşağıdaki görselde bulunan metal logolar arasından istediğiniz seçimi yapabilirsiniz.

porsche-cayenne-metal-logo

Kendi Paspasını Tasarla

Velur halı paspas takımı özelleştirilebilir kenar ve dikiş ipi rengiyle sıradan ürünlerden farklıdır. Onlarca farklı kombinasyonu mümkün kılan özelleştirilebilir yapısı sayesinde, benzersiz bir ürüne sahip olabilirsiniz. Tüm özelleştirme seçeneklerini görmek ve seçimlerinizi yapmak için online kataloğumuzu kullanabilirsiniz. Online katalog içinde halı, kenar ve dikiş ipi rengi için seçenekler bulabilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Porsche Cayenne Serisi

4 parça 3,1 kg/set – polyamid – geri dönüştürülebilir.

kolay-temizlenebilir

Kargo

Halı paspas setini sipariş oluşturduktan sonra 1-3 iş günü içinde üretiyor ve adresinize gönderiyoruz. Gönderim sonrasında kargo takip numarası kısa mesaj ya da mail yoluyla tarafınıza iletiliyor. Siparişinizin güncel durumunu “hesabım” sayfasında görüntüleyebilirsiniz.

Ek bilgi

Ağırlık 3,1 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model Seçimi

(9PA) 2002-2010, (92A) 2010-2018, (9YA) 2018-Günümüz

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, Cayenne, Porsche, Turbo, Premium, Sport

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf

Klips Şekli

Oval, Yuvarlak