Jeep Liberty Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: jeeplibertyvhp Kategoriler:

Açıklama

Jeep Liberty Velur Paspas Çeşitleri

Jeep liberty velur halı paspas takımını şimdi özelleştirerek sipariş ver, aracın ile tam uyumlu premium paspas seti kullanmanın keyfini çıkar. Sık dokuma yapıları ve Jeep sabitleme kancalarına uygun yapıları ile velur halı paspaslar aracınızın orijinal halı paspas seti ile aynı ölçüde ve özelliktedir. Bunlara ek olarak değiştirilebilir kenar, dikiş ve halı rengi ile velur paspaslar baştan sona özelleştirilebilir ürünlerdir. Seçimlerinizi dilediğiniz gibi yapabilir, metal logolar ile paspasınızı süsleyebilirsiniz.

katalog

Jeep Liberty Halı Paspas Seti– Özellikler

  • Tam uyum garantisi.
  • Paslanmaz çelik Liberty – Jeep metal logo seçeneği.
  • Kolay temizlenebilir ve kokusuzdur.
  • Kaymaz granüllü arka yüzey.
  • Özelleştirilebilir tasarım.
  • Jeep uyumlu sabitleme delikleri.

Tam Set & Tam Uyum

4 parçadan oluşan liberty paspas seti aracınızın model yılına uygun olarak özel üretilmektedir. Velur paspas setini Jeep uyumlu sabitleme delikleri sayesinde  aracınızın taban halısı üzerinde sabit kalır. Velur paspaslar otomotiv standartlarına uygun Avrupa menşeili otomotiv halılarından üretilirler, kokusuzdurlar.

Liberty Metal Paspas Logoları

Paslanmaz çelikten imal edilmiş Jeep ya da Liberty metal logoları ile paspasınızı süsleyebilir ve görünümlerini geliştirebilirsiniz. Bu metal logolar korozyona karşı dayanıklıdır ve ölçüleri 11×2,5 cmdir. Metal logo seçiminizi ürününüzü özelleştirirken yapabilirsiniz.

jeep-liberty-metal-logo

Şık Tasarım – Deri Biye Kenar

Overlok kenara göre daha dayanıklı olan ve şık duran deri biye kenar velur halı paspas takımının premium görünümünü de tamamlıyor. Biye kenar rengini değiştirerek farklı görünen paspaslara sahip olabilirsiniz. Online katalog içinde farklı renk seçeneklerini bulabilir ve paspasınızı rahatlıkla özelleştirebilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Jeep Liberty Serisi

4 parça 2,84 kg/set – polyamid – geri dönüştürülebilir.

kolay-temizlenebilir

Kargo

Sipariş verilen ürünler hazır raf ürünü olmadıklarından sipariş sonrasında üretilirler. Üretim 3 iş günü kadar sürebilir. Üretilen ürünler paketlemenin ardından anlaşmalı kargo firması ile adrese teslim gönderilir. Siparişinizin güncel durumunu “hesabım” sayfasında görüntüleyebilirsiniz.

Ek bilgi

Ağırlık 2,84 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model Seçimi

(KJ) 2002-2007

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, Liberty, Jeep, Turbo, Premium, Sport

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf