Jeep Grand Cherokee Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: jeepcherokeevhp Kategoriler:

Açıklama

Jeep Grand Cherokee Serisi Velur Halı Paspasları

Jeep Grand Cherokee velur halı paspas takımı, Avrupa menşeili kadife yüzeyli otomotiv halılarından aracınıza tam uyumlu üretilir. Velur paspas setini sipariş vermeden önce uygun modeli seçebilir aracınızın görünümüne uygun şekilde özelleştirebilirsiniz. Paslanmaz çelik metal Jeep ya da Cherokee metal logoları ile süsleyebileceğiniz velur halı paspas takımının kenar, dikiş ve biye rengini yine zevkinize göre özelleştirebilirsiniz. Şimdi seçimlerinizi yapın velur paspas siparişinizi oluşturun ve premium halı paspas seti kullanmanın keyfini çıkarın.

Jeep Grand Cherokee Halı Paspas Özellikleri

  • Tam uyum garantisi.
  • Paslanmaz çelik Cherokee – Jeep metal logo seçeneği.
  • Kolay temizlenebilir ve kokusuzdur.
  • Kaymaz granüllü arka yüzey.
  • Özelleştirilebilir tasarım.

katalog

Orijinal Kesim-Tam Uyum

Velur halı paspas seti aracınızın orijinal halı paspas seti gibi tam uyar. Grand cherokee paspas seti 4 parçadan oluşmaktadır. Farklı model yılları için farklı boyutta, ilgili modele tam uyacak şekilde üretilirler. İmalatta kullanılan halılar Avrupa menşeili olup kokusuzdur. Kaymaz taban profili ile paspaslar taban halısı üzerinde sabit kalır, sürüş keyfinizi bozmazlar.

Cherokee Paslanmaz Paspas Logoları

Paslanmaz çelik sacdan imal edilmiş metal logolar 11×2,5 cm boyutlarında olup ön iki paspas setine takılırlar. Cherokee ya da Jeep metal logolarında birini seçebilir ve paspasınızın görünümünü geliştirebilirsiniz.

jeep-cherokee-metal-logo

Özel Tasarım 

Deri biye kenar özel tasarım velur paspas takımının premium görünümünü pekiştirir. Paspas setini sipariş vermeden önce deri biye kenar rengini dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Örneğin siyah kenar, kırmızı dikiş ipi seçerek paspasınıza sportif bir görünüm kazandırabilirsiniz. Tüm özelleştirme seçeneklerini online kataloğumuz içinde görebilir ve seçimlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Temizlik

Velur halı paspas takımı sık dokuma yapısı sayesinde, basit bir fırça yardımıyla bile rahatlıkla temizlenebilir. Basınçlı su ve çamaşır makinesi kullanılmadan yıkanabilir. Basınçlı su ve çamaşır makinesi halı paspas takımının yapısını bozacaktır. Yıkanan ürünler tam kurutulduktan sonra kullanılmalıdır.

kolay-temizlenebilir

Kargo

Sipariş verdiğiniz ürün 1-3 iş günü içinde üretilir ve anlaşmalı kargo firması ile adresinize gönderilir. Tüm velur paspaslar kişiye özel tasarlandıklarından hazır raf ürünü değildir. Sipariş verdiğiniz ürünün güncel durumunu “hesabım” sayfasında görüntüleyebilirsiniz.

Ek bilgi

Ağırlık 2,98 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model Seçimi

ZJ 1993-1998, WJ 1999-2004, WK 2005-2010, WK2 2011-2023

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, Cherokee, Jeep, Turbo, Premium, Sport

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf