Land Rover Defender Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: landroverdefender Kategoriler:

Açıklama

Land Rover Defender Velur Halı Paspas Çeşitleri

Land Rover Defender velur halı paspas takımı otomotiv sertifikalarına uygun olarak üretilmiş özel oto paspas halılarından üretilir. Renk seçimi yaparak aracınızın iç mekanını Defender orijinal halı paspas ölçüleri ile aynı ölçülere sahip velur halı paspas çeşitleri ile renklendirebilirsiniz.

Halı paspas takımı otomobilin zemini üzerinde kaymaması için uyumlu klipsler ile zemine tutturulabilir. Böylece paspaslar sürüş esnasında katlanarak sürüş güvenliğinizi tehlikeye atmazlar. En 14041 standardına sahip otomotiv halıları otomobil içinde koku yapmaz.

katalog

 Defender Velur Paspas – Özellikler

  • Tam uyum garantisi.
  • Paslanmaz çelik Land Rover-Defender metal logo seçeneği.
  • Kolay temizlenebilir ve kokusuzdur.
  • Kaymaz granüllü arka yüzey.
  • Özelleştirilebilir tasarım.

Sık Dokuma Velur Paspas

Velur Halı Paspas dokuma sıklığı, yumuşak dokusu ve kolay temizlenebilir yapısı ile piyasada bulunan sıradan halılardan ayrılırlar. Dokuma sıklığı paspasın yabancı maddeyi tüyleri üzerinde tutmasını sağlar. Bu sayede velur paspas sıradan keçe halı paspasa göre çok daha kolay temizlenebilir. Velur halı paspas ayrıca Premium görüntüsü ile sıradan kauçuk ve 3d paspaslardan çok daha farklı görünür.

Defender Metal Paspas Logoları

Velur halı paspas siparişi verirken paspas kenar rengi gibi tüm değişkenleri siz belirleyebilirsiniz. Ürettiğimiz halı paspaslar bu nedenle kişiye özel ürünlerdir. Paspas kenar rengi parlak renklerde seçilebilir böylece sportif halı paspaslar ortaya çıkacaktır. Kullanıcı dilerse paspasını metal Land Rover logoları ile de süsleyebilmektedir. Metal logolar 304 kalite paslanmaz çelikten üretilir.

land-rover-defender-metal-logo

Velur Paspasını Özelleştir

Deri biye kenar velur paspas takımının premium görünümünü pekiştirir. Paspas setini sipariş vermeden önce deri biye kenar rengini dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Örneğin siyah kenar, kırmızı dikiş ipi seçerek paspasınıza sportif bir görünüm kazandırabilirsiniz. Tüm özelleştirme seçeneklerini online kataloğumuz içinde görebilir ve seçimlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Land Rover Defender Serisi

3 parça – polyamid – geri dönüştürülebilir.

67 yıllık kesintisiz bir çalışmanın ardından toplamda iki milyonun üzerinde Land Rover Serisi ve Defender modelinin üretilmesinin ardından 29 Ocak 2016’da sona erdi. İki milyonuncu birim, Mayıs 2015’te özel bir ekibin yardımıyla bir araya getirildi ve o yıl içinde Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay (IFRC) Dernekleri için hayırsever bir müzayedeye açıldı. Son Land Rover Defender, H166 HUE plakası ile üretim hattından çıktı.

Land Rover’daki en büyük değişiklik 1990 sonlarında Land Rover 90 veya 110 yerine Land Rover Defender olduğunda gerçekleşti. Bunun nedeni, şirketin 1989 yılında Discovery modelini tanıtması ve orijinal Land Rover’ın bir adı olmasıyı. Discovery’de ayrıca yeni bir turbo dizel motor olan 200TDi vardı. Bu aynı zamanda mevcut 2.5 litrelik turbo ünitesine dayanıyordu ve aynı üretim hattı üzerine imal edilmişti, ancak modern bir alaşımlı silindir kafası, gelişmiş turboşarj, ara soğutma ve direkt enjeksiyona sahipti. Dizel Turbo olarak bloğu, krank milini, ana yatakları, kambelt sistemini ve diğer yardımcıları korudu. Havalandırma sistemi, sistemdeki havadaki yağı gidermek için bir yağ ayırıcı filtre içeriyordu, böylece sonunda Diesel Turbo’nun kendi karter yağını yeniden solumadaki ana zayıflığını çözdü. 200Tdi (264 N⋅m) tork üretti; bu, değiştirdiği motorda neredeyse% 25’lik bir gelişme oldu (Defender’da olduğu gibi, motor hafifçe ayarlandı. Turbo konumu ve egzoz yönlendirmesiyle ilişkili değişiklikler nedeniyle orijinal Discovery 111 hp (83 kW) spesifikasyonu olarak tanıdıtıldı.

kolay-temizlenebilir

Temizlik

Halı paspaslar zorunlu olmadıkça yıkanmaya ihtiyaç duymayan ürünlerdir. Paspaslar basit bir el fırçası yardımıyla temizlenebilir. Velur yapı şık görünümü kadar rahat temizlenebilirliği ile de halı paspas imalatı için en kullanışlı materyaldir. Paspaslar çamaşır makinesinde yıkanamaz basınçlı su ile durulanamazlar.

Kargo

Halı paspas özel bir ürün olduğundan hazır raf ürünü değildir. Paspaslar sipariş sonrasında üretime alınır ve bu süreç 1-3 iş günü içinde tamamlanır. Sipariş edilen ürün özenli bir şekilde paketlenir ve alıcı adresine alıcı öder olarak anlaşmalı kargo firması ile gönderilir. Kargo takip numarası müşteri ile paylaşılır.

Ek bilgi

Ağırlık 3,2 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Model Seçimi

Defender 90 L663 (2020-Günümüz), Defender 110 L663 (2020-Günümüz), Defender 130 L663 (2020-Günümüz), Defender 90 2007-2020, Defender 110 2007-2020

Metal Logo

İstemiyorum, Defender, Land Rover, Premium, Sport, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf