Land Rover Discovery Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: landroverdiscoveryvhp Kategoriler:

Açıklama

Land Rover Discovery Velur Halı Paspas Çeşitleri

Land Rover Discovery velur halı paspas takımı özel dokuma yapısı ile kullanıcıya konforu ve rahat bir kullanımı bir arada sunuyor. Halı paspas takımı otomobilinizin taban halısındaki detaylara göre şekillendirilmiştir, bu sayede tıpkı orijinal Discovery paspasları gibi tam uyum sağlar. Halı paspas seçimi yaparken önce aşağıda bulunan alandan halı rengi seçimi yapabilirsiniz.

Halı paspas takımı otomobilin zemini üzerinde kaymaması için uyumlu klipsler ile zemine tutturulabilir. Böylece paspaslar sürüş esnasında katlanarak sürüş güvenliğinizi tehlikeye atmazlar. En 14041 standardına sahip otomotiv halıları otomobil içinde koku yapmaz.

katalog

Land Rover Discovery Velur Paspas Seti – Özellikler

  • Tam uyum garantisi.
  • Paslanmaz çelik Land Rover-Defender metal logo seçeneği.
  • Kolay temizlenebilir ve kokusuzdur.
  • Kaymaz granüllü arka yüzey.
  • Özelleştirilebilir tasarım.

Premium Velur Paspas Seti

Velur Halı Paspas dokuma sıklığı, yumuşak dokusu ve kolay temizlenebilir yapısı ile piyasada bulunan sıradan halılardan ayrılırlar. Dokuma sıklığı paspasın yabancı maddeyi tüyleri üzerinde tutmasını sağlar. Bu sayede velur paspas sıradan keçe halı paspasa göre çok daha kolay temizlenebilir. Velur halı paspas ayrıca Premium görüntüsü ile sıradan kauçuk ve 3d paspaslardan ayrılır.

Metal Logo Seçenekleri – Paslanmaz Çelik

Kullanıcı dilerse paspasını metal Land Rover veya discovery logoları ile de süsleyebilmektedir. Metal logolar 304 kalite paslanmaz çelikten üretilir. Paslanmaz çelik metal logolar 11x 2,5 cm boyutlarında olup ön iki paspasa vida ile sabitlenirler.

land-rover-discovery-metal-logo

Deri Kenar – Velur Halı Paspasını Özelleştir!

Velur halı paspas siparişi verirken paspas kenar rengi gibi tüm değişkenleri siz belirleyebilirsiniz. Ürettiğimiz halı paspaslar bu nedenle kişiye özel ürünlerdir. Paspas kenar rengi parlak renklerde seçilebilir böylece sportif halı paspaslar ortaya çıkacaktır. Tüm özelleştirme seçeneklerini görmek için online kataloğumuzu inceleyebilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Land Rover Discovery serisi 4* parça

Argo veya popüler dilde bazen “Disco” olarak anılan Land Rover Discovery, İngiliz üretici Land Rover ve daha sonra Jaguar Land Rover tarafından Land Rover markası altında üretilen bir dizi orta ila büyük premium SUV’dur. Seri şu anda beşinci jenerasyonundadır, ilki 1989’da piyasaya sürüldü ve Discovery’yi 1970 Range Rover’ın piyasaya sürülmesinden bu yana model serisi haline getirdi. Model, hem off road hem de aile arabası olarak pazarlanmış ve başarılı olmuştur.

Range Rover başlangıçta hem bir ticari araç hem de günlük bir aile arabası olarak kullanılabilen dört tekerlekten çekişli bir otomobil olarak tasarlanmış olsa da, çok daha yüksek bir fiyat noktasında satılan lüks bir araca dönüşmek için ömrü boyunca kademeli olarak üst pazara taşındı . Discovery, Range Rover’ın başlangıçta amaçlandığı rolü yerine getirmeyi amaçlıyordu; Nissan Patrol, Mitsubishi Pajero ve Toyota Landcruiser gibi Japon rakiplerinin hakimiyetinde olan bir segment. Şirketin ürün yelpazesinde Range Rover’ın altında yer almasına rağmen, araç hem daha uzun hem de daha yüksekti, arkada daha fazla alan ve isteğe bağlı olarak daha fazla koltuk sunuyordu. Alan kullanımı daha sonraki nesillerde daha karmaşık hale geldi, ancak seri yedi yolcu için koltuk sunmaya devam ediyor. Başlangıçta Range Rover’a uygun fiyatlı bir alternatif olarak satılsada, Discovery, art arda gelen nesilleri boyunca kademeli olarak lüks bir SUV haline geldi.

Discovery Series I, 1989 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda göze çarpan bir şekilde sunuldu ve aracın “Project Jay” dahili kod adı altında geliştirilmesinin ardından, o yılın Ekim ayında Birleşik Krallık’ta piyasaya sürüldü. Yeni model güçlü bir şekilde, aynı şasi, süspansiyon ve 4WD sistemini ve türev bir gövde tasarımını kullanan daha üst düzey Range Rover’a dayanıyordu – özellikle dört kapılı, daha pahalı Range Rover’ın gövde yapısının çoğunu kopyaladı. Bununla birlikte, daha küçük motorların mevcut olması, girişte yalnızca iki yan kapı ve diğer maliyet düşürmeleriyle, yeni Discovery, o sırada Japon rekabetine karşı koymak için daha büyük, daha orta sınıf bir pazar segmenti için daha uygun fiyatla fiyatlandırıldı.

kolay-temizlenebilir

Temizlik

Oto halı paspas temizliği düzenli aralıklar ile orta sertlikte el fırçası yardımıyla yapılabilir. Velur halı özel yapısı ile rahat temizlenebilir bir üründür. Paspaslar yıkanabilir. Yıkandıktan sonra tam olarak kurutulup araç içine serilmesi önerilir. Halı paspaslar çamaşır makinesinde yıkanamaz basınçlı su ile durulanamazlar.

Kargo

Halı paspas siparişi alındıktan sonra üretilen özel bir üründür. Paspas siparişinin sonrasında paspas müşterinin arzu ettiği şekilde 1-3 iş günü içinde üretilir ve daha sonra anlaşmalı kargo firması ile adrese teslim olacak şekilde gönderilir. Gönderilen ürünün kargo ücreti alıcı tarafından karşılanır.

Ek bilgi

Ağırlık 2,78 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Model Seçimi

Discovery 3 (2004-2009), Discovery 4 (2009-2013), Discovery 4 Makyajlı (2013-2017), Discovery 5 (2017-)

Metal Logo

İstemiyorum, Discovery, Land Rover, Premium, Sport, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf

Hoşunuza gidebilir…