Land Rover Freelander Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: landroverfreelandervhp Kategoriler:

Açıklama

Land Rover Freelander Velur Halı Paspas Çeşitleri

Land Rover Freelander velur halı paspas takımı aracınızın taban halısındaki tüm detaylara uyumlu olarak orijinal paspas ölçüleri referans alınarak imal edilir. Velur halı kadife yapısı ile konforlu bir basma zeminini ve şıklığı bir arada sunar. Halı paspas siparişi verilirken paspasın tüm detaylarını siz belirleyebilirsiniz.

Freelander velur halı paspas takımı en 14041 sertifikası ile üretilmiş otomotiv halılarından üretilir. Bu halılar otomotiv standartlarına uygun olarak üretildiklerinden otomobil içinde koku yapmazlar. Sağlıklı bir kullanım için uygundurlar. Aşağıdaki alandan renk seçimi yapabilir daha sonra ise velur paspas takımınızı dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

Land Rover Freelander Halı Paspas Takımı – Özellikler

  • Tam uyum garantisi.
  • Paslanmaz çelik Land Rover-Freelander metal logo seçeneği.
  • Kolay temizlenebilir ve kokusuzdur.
  • Kaymaz granüllü arka yüzey.
  • Özelleştirilebilir tasarım.

katalog

Velur=Kadife

Velur kelime anlamı ile kadife demektir. Kadife halılar konforlu bir kullanımı ve kolay temizlenebilirliği bir arada sunar. Velur halı paspas takımı kullanarak otomobilinizin taban halısını koruyabilir yıpranmasını önleyebilirsiniz.

Freelander Metal Logoları

Paslanmaz çelik Land Rover veya Freelander logosu ile paspasların görünümü geliştirilebilirsiniz. Metal logolar paslanmaz çelikten üretildiklerinden paspas takımı üzerinde daima ışıldarlar. Boyutları 11×2,5 cm dir.

land-rover-freelander-metal-logo

Deri Kenar – Velur Halı Paspasını Özelleştir!

Velur halı paspas takımı kullanıcı tarafından özelleştirilebilir, farklı renk kombinasyonları ile özel ürünlere ortaya çıkabilir. Bu yönüyle sıradan halı paspaslardan ayrılan velur halı paspas, kenar renginden halı kalitesine kadar tüm alanlarda kullanıcıya söz hakkı tanır.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Land Rover Freelander Serisi

Land Rover Freelander, hem iki tekerlekten hem de dört tekerlekten çekişli versiyonlarla Land Rover tarafından yirmi yıldır üretilen ve pazarlanan, üç veya beş kapılı, kompakt bir SUV’dir. 1997’den 2015’e kadar iki nesil üretilmiştir. İkinci nesil 2007–2015 yılları arasında Kuzey Amerika ve Orta Doğu’da LR2 ve Avrupa’da Freelander 2 olarak satıldı.

kolay-temizlenebilir

Temizlik

Velur halı paspas temizliğinde el fırçası (orta sertlikte) kullanabilirsiniz. Periyodik olarak paspası fırçalamak ilk günkü görünümünü korumasına yardımcı olacaktır. Paspasınızı yıkayabilirsiniz. Fakat çamaşır makinesi ve basınçlı su kullanmanız önerilememektedir.

Kargo

Velur paspas seti siparişinizin ardından 3-4 iş günü içinde üretilir ve adresinize gönderilir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,84 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model Seçimi

1997-2003 Düz Vites, 1997-2003 Otomatik Vites, 2003-2007, 2007-2012, 2012-2014

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, Freelander, Land Rover, Premium, Sport, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf

Hoşunuza gidebilir…