Nissan Qashqai Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: nissanqashqaivhp Kategoriler:

Açıklama

Nissan Qashqai Uyumlu Velur Paspas Seti

4 parçadan oluşan Nissan Qashqai velur halı paspas seti, özelleştirilebilir tasarımı ile iç dizaynın önemli bir parçası olmaya aday! Sol ön paspasta bulunan uyumlu sabitleme klipsleri sayesinde velur paspas seti taban halısı üzerinde kaymıyor, sürüş keyfinizi kaçırmıyor. Paslanmaz çelik metal logolar ile süsleyebileceğiniz halı paspas setini sipariş verirken biye kenar ve dikiş ipi rengi seçimi yaparak özelleştirebilirsiniz.

Qashqai Velur Halı Paspas – Özellikler

  • Bej, gri, siyah gibi farklı renk seçenekleri.
  • Özelleştirilebilir biye kenar ve dikiş ipi rengi.
  • Paslanmaz çelik Qashqai logo seçeneği.
  • Uyumlu sabitleme klipsleri sayesinde kaymaz yapı.
  • Avrupa menşeili kokusuz otomotiv halıları.

katalog

Şık Tasarım, Yüksek Konfor

Hem konforlu bir kullanım, hem de şık bir görünüm için velur halı paspas setinin bir alternatifi bulunmuyor. Sık dokuma yüzeyi yumuşak bir basma sunarken, kaymaz taban profili paspasın taban halısı üzerinde sabit kalmasını sağlıyor. Avrupa menşeili velur halılardan üretilen paspas seti kokusuz yapısı ile ucuz ürünlerden ayrılıyor.

Qashqai Paslanmaz Çelik Paspas Logoları

Qashqai paslanmaz çelik paspas logoları aisi 304 olarak bilinen, korozyona karşı dayanıklılığı ile ön plana çıkan sacdan imal ediliyor. Logo boyutları 11×2,5 cm olup metal logolar ön iki paspas setine civata ve somun yardımı ile sabitleniyor. Aşağıdaki görselde diğer metal logo seçeneklerini görebilirsiniz. Sipariş verirken metal logo seçimini yapın, halı paspasınızın görünümünü geliştirin.

nissan qashqai metal paspas logosu

Deri Biye Kenar İle Tamamlanır

Sıradan paspaslardan farklı olarak velur halı paspas seti deri biye kenar ile tamamlanır. Deri biye kenar paspasa şıklık katarken, özelleştirilebilir yapısı ile kullanıcıya tasarımda söz hakkı tanır. Online kataloğumuz içinde farklı biye kenar rengi ve dikiş ipi rengi seçeneklerini görebilir, ve seçiminizi daha rahat yapabilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Kolay Temizlenir

Kolay temizlenen velur otomotiv halıları keçe paspaslar gibi kumu içinde hapsetmez, tüyleri üzerinde tutar. Basitçe fırçalamak paspası etkin bir şekilde temizlemek için yeterli olur. Velur halı paspas setini basınçlı su kullanmadan durulayabilirsiniz. Yine paspaslarınızı çamaşır makinesinde yıkamayınız.

kolay-temizlenebilir

Gönderim

Siparişi takiben başlayan üretim 1-3 iş günü içinde tamamlanır. Üretim tamamlandıktan sonra paspas seti paketlenir ve adresinize anlaşmalı kargo firması ile gönderilir. Gönderilen paspasların kargo takip numaraları sisteme girilir. Hesabım sayfasında siparişinizin son durumunu görüntüleyebilirsiniz.

Ek bilgi

Ağırlık 2,34 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model Seçimi

(J10) 2007-2010, (J11) 2010-2021, (J12) 2021-Günümüz

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, Qashqai, Nissan, Turbo, Sport, Premium

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf