Mini Cooper Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: minicoopervhp Kategoriler:

Açıklama

Mini Cooper Serisi Velur Halı Paspasları

Mini Cooper serisi için özel tasarlanan velur halı paspas takımı 4 parçadan oluşmakta olup aracınızın orijinal halı paspas seti ile aynı ölçülerde üretilmektedir. Orijinal paspaslarda olmayan paslanmaz çelik metal logoları ile standard ürünlerden ayrılan velur paspas seti, deri biye kenar ile tamamlanır. Sipariş verirken fiyat farkı olmadan deri biye kenar ve dikiş ipi rengi seçimini yapabilir, paspaslarınızı kendi zevkinize göre kişiselleştirebilirsiniz. Şimdi online kataloğumuzu inceleyin, seçimlerinizi dilediğiniz gibi yapın.

katalog

Mini Cooper Velur Paspas Özellikleri

  • Cooper serisi için takım 4 parçadan oluşmaktadır.
  • Paslanmaz çelik parlak Cooper logoları.
  • Kaymaz taban, velcro tutucu sistemi.
  • Kokusuz otomotiv halılarından imal edilirler.
  • Velur, kadife yüzey ile konforlu kullanım.

Orijinal Paspas Ölçülerinde Üretim

Velur paspas takımları orijinal paspas ölçülerinde üretilir. Her paspas seti seçilen modele tam uyum sağlamaktadır. Cooper serisi için üretilen paspas seti velcro sabitleme sistemine sahip olup, bu sistem paspasların taban halısı üzerinde kaymasını önlemektedir. Kokusuz Avrupa menşeili otomotiv halılarından imal edilen paspaslar şık görünümlerinin yanı sıra, rahat bir basma zemini sunmaktadır.

Cooper Paslanmaz Çelik Paspas Logoları

Cooper paslanmaz çelik metal paspas logoları velur paspas setini sıradan paspaslardan ayıran bir başka premium detaydır. Ön iki paspasa sabitlenen metal logolar, paslanmaz çelikten üretildiklerinden, her koşulda daima parlarlar. Metal logo ölçüleri 11×2,5 cm dir. Aşağıdaki görselde diğer logo seçeneklerini görebilir, dilediğiniz seçimi yapabilirsiniz.

mini cooper metal paspas logosu

Özel Dikim, Özelleştirilebilir Tasarım

Mini Cooper için özel dikilmiş halı paspas seti arıyorsanız doğru yerdesiniz. Velur paspaslar tüm olumlu özelliklerinin yanı sıra tamamen özelleştirilebilir olmalarıyla da dikkat çekiyor. Sipariş verdiğiniz ürünün kenar renginden dikiş ipi rengine kadar tüm detaylarını fiyat farkı olmadan belirleyebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken online kataloğumuzu incelemek.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Temizlik

Sık dokuma yumuşak yüzeyin bir başka avantajı ise kolay temizlenebilir olmasıdır. Velur paspas setini basitçe fırçalayarak daima temiz tutabilirsiniz. Daha derin bir temizlik için paspas setini basınçlı su ve çamaşır makinesi kullanmadan yıkayabilirsiniz. Yıkanan paspaslar tam olarak kurutulduktan sonra araç içinde kullanılmalıdır.

kolay-temizlenebilir

Gönderim ve Üretim

1-3 iş günü içinde üretilen velur paspaslar, özelleştirilebilir ürünler olduklarından hazır raf ürünü değildirler. Sipariş verirken paspas setini tüm detaylarını sizler belirlemektesiniz. Üretimi tamamlanan velur paspaslar anlaşmalı kargo firması ile adresinize gönderilir. Hesabım sayfasından siparişinizin takibini yapabilirsiniz.

Ek bilgi

Ağırlık 2,47 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model Seçimi

Cooper R50 (2001-2007), Cooper S R53 (2001-2007), Cooper R56 (2007-2014), Cooper F55 (2015-), Cooper F56 coupe (2014-), Cooper One electric (2020-)

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, Cooper, Premium, Sport, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf