Bmw Z4 Serisi Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: bmwz4vhp Kategoriler:

Açıklama

Bmw Z4 Serisi İçin Velur Halı Paspaslar

Orijinal halı paspas seti ile aynı ölçülerde olan Bmw Z4 serisi velur halı paspas takımı 2 parçadan oluşur. Aracınıza ve zevkinize göre özel tasarlanan bu ürünleri özelleştirerek satın alabilirsiniz. Paspas kenar, dikiş ve halı rengini dilediğiniz gibi seçmek için lütfen online kataloğumuza göz atın. Metal Z series logoları ile paspasınızı süslemeyi unutmayın.

Bmw Z4 Halı Paspas Özellikleri

  • Tıpkı orijinal paspas seti gibi aracınıza tam uyar.
  • Paslanmaz çelik metal paspas logoları ile şık görünüm.
  • Kolay temizlenebilen kokusuz materyal.
  • Kaymaz taban yapısı.
  • Bmw velcro sabitleme sistemi ile konforlu kullanım.

Orjinal Ölçülere Sadık Üretim

Velur halı paspas seti orijinal paspas seti ölçülerinde üretildiğinden, Oem paspas seti gibi aracınız ile tam uyumludur. Ürettiğimiz her halı paspas seti ilgili araca göre kalıplanmıştır. Üretimde kullandığımız velur otomotiv halıları da sıradan ürünler değildir. Bu halılar kaymaz taban yapısına sahiptirler ve Avrupa menşeili kokusuz ürünlerdir. Tüm seçenekleri görmek için şimdi kataloğumuza göz atabilirsiniz.

katalog

Z4 İçin Metal Logolar

Eğer Z4 için logolu paspas seti arıyorsanız metal logo çeşitlerimize göz atmayı unutmayın. Velur paspas setini bu paslanmaz çelikten üretilmiş metal logolar ile süsleyebilirsiniz. Bmw, M performance ya da Z series metal logolar arasından istediğiniz gibi seçim yapabilirsiniz.

bmw z series metal paspas logoları

Deri Biye Kenar Farkı

Velur paspas seti yumuşak bir yüzeye ve özelleştirilebilir deri biye kenara sahiptir. Yumuşak yüzeye sahip olmaları sürücü ve yolcular için konforlu bir kullanımı mümkün kılar. Diğer yandan bu kenar ve dikiş ipi rengini istediğiniz gibi seçerek aracınızın iç mekan tasarımına katkıda bulunabilirsiniz. Tüm özelleştirme seçeneklerini katalog sayfamızda bir arada bulabilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Bmw Z Serisi ile uyumludur

2 parçadan oluşur

kolay-temizlenebilir

Temizlik

Standart halı paspaslar keçe halılardan üretilirler. Bu halıları sert yüzey yapıları ve temizlemesi neredeyse imkansız olan dokuları ile tanıyabilirsiniz. Bu tür halılar tozu ve kumu tüyleri arasında hapsederler bu nedenledir ki zor temizlenirler. Velur halı paspasların kolay temizlenebilir olmalarının nedeni sık dokunmuş yapısında gizlidir. Düzenli ve sık dokuma yapısı paspasın kumu vs tüyleri üzerinde tutmasını ve basit bir el fırçası ile bile kolayca temizlenebilir olmasını sağlar. Velur paspas setini basınçlı su ve çamaşır makinesi kullanmadan yıkayabilirsiniz.

Gönderim

Siparişinizin ardından ürünler 2-3 iş günü içinde üretilir ve anlaşmalı kargo firması ile adresinize gönderilir. Gönderilen ürün dağıtıma çıktığında takip numarası tarafınızla kısa mesaj yolu ile paylaşılır.

Ek bilgi

Ağırlık 2,14 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model

Z4 E85 (2002-2009), Z4 E89 (2009-2019), Z4 G29 (2019-Günümüz)

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, Z Series, Bmw, M Performance, Sport, Premium, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf