Mercedes Glc Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: msglcvhp Kategoriler:

Açıklama

Mercedes GLC Serisi Velur Halı Paspas Çeşitleri

Mercedes Glc coupe ve SUV modelleri ile uyumlu velur halı paspas takımı orijinal paspas seti gibi 4 parçadan oluşur ve ön paspas setinde kayma önleyen sabitleme klipsleri bulunur. Özelleştirilebilir deri biye kenar ve dikiş ipi seçeneği ile velur halı paspas setini kendi zevkinize göre özelleştirebilirsiniz. Paslanmaz çelik Glc metal logoları ile velur halı paspas setinin görünümünü geliştirebilir ve aracınızın iç mekanına hoş bir dokunuş yapabilirsiniz.

Glc Velur Paspas – Özellikleri

  • Orijinal uyum garantisi.
  • Oem paspas sabitleme sistemi.
  • Kolay temizlenir materyal.
  • GLC metal logo seçeneği.
  • Özelleştirilebilir tasarım elementleri.

katalog

Sadece GLC Serisi İçin Üretilir

Standart oto paspaslar çoğunlukla tek bir kalıpta üretilir. Bu paspaslar evrensel paspas seti olarak satılırlar ve GLC serisi ile uyumlu değildirler. Üretimini yaptığımız velur halı paspaslar orijinal paspas seti ölçülerinde üretildiklerinden tıpkı onlar gibi aracınıza tam uyarlar. Ön paspas setinde Mercedes uyumlu sabitleme sistemi bulunur ve paspasın sürüş esnasında ayak altında kayması önlenir. Kısacası velur halı paspas orjinal paspas setine özelleştirilebilir bir alternatiftir.

Çelik Glc Metal Paspas Logoları

Velur halı paspas setinin bir başka ayırt edici özelliği ise paslanmaz çelik metal logolar ile tamamlanan premium görünümüdür. Standart paspaslar logosuz ya da nakış işleme logolar ile sunulur. Pek çok üretici nakış işleme logoları tercih eder çünkü maliyet anlamında daha uygun bir çözümdür. Fakat söz konusu premium velur halı paspas seti olunca bunun yeterli olmayacağını düşündük ve paslanmaz çelik logoları beğeninize sunduk. Bu logolar 11×2,5 cm ölçülerinde üretilir ve ön paspas setine takılırlar. Aşağıdaki görselde diğer logo seçeneklerini görebilirsiniz.

mercedes glc metal paspas logoları

Özel Dikim, Orjinal Kesim

Bahsetmiş olduğumuz gibi velur halı paspas seti aracınızın orijinal halı paspas seti referans alınarak üretilir. Eğer aracınız için orijinal kalitede fakat özelleştirilebilir bir paspas seti arıyorsanız, velur halı paspası bir seçenek olarak değerlendirmeyi unutmayın. Şimdi katalog ve galeri sayfamıza göz atarak tüm özelleştirme seçeneklerini görebilir, farklı tasarım fikirleri edinebilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller;

Mercedes Glc serisi

Set 4 parçadan oluşur ve sabitleme klipsleri ile sunulur.

 

Temizlik

Velur halı paspas setini aşağıdaki görselde görüldüğü gibi basit bir temizleme fırçası ile düzenli aralıklar ile (Kullanım sıklığınıza bağlı olarak haftada 1 ya da ayda 2 kere) temizlemenizi öneriyoruz. Velur paspas setini basınçlı su ve çamaşır makinesi kullanmadan yıkayabilirsiniz.

kolay-temizlenebilir

Gönderim

Velur halı paspas takımı müşteri isteğine göre özel üretilen bir üründür. Bu nedenle hazır stok ürünü değildir ve üretim için 3 iş günü kadar süre gerekebilir. Üretimi tamamlanan ürün paketlenir ve kargo ile adresinize gönderilir. Kargo takip numarası kısa mesaj ile iletilir.

Ek bilgi

Ağırlık 3,15 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model

(C253/X253) 2015-2023, (C254/X254) 2023-Günümüz

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, GLC, AMG, Mercedes, Turbo, Premium, Sport

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf

Hoşunuza gidebilir…