Bmw 3 Serisi E93 Cabrio Velur Halı Paspas Takımı 2007-2013

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: bmwe93vhp Kategoriler:

Açıklama

Bmw E93 Cabrio Velur Halı Paspas Seti

Bmw E93 velur halı paspas takımı 3 serisi 2007-2013 cabrio modeli ile uyumludur. Orijinal otomotiv halılarının aracınızın taban halısına özel olarak şekillendirilmesi ile imal edilen halı paspaslar, bu yönleriyle tam uyumlu olup taban halısı detaylarını tam olarak kapatmakta ve etkin bir koruma sağlamaktadır. Set taban profili sayesinde halı paspaslar sıradan halı paspaslar gibi ayak altında ezilmezler veya kıvrılmazlar.

Gri – füme – bej – kahverengi gibi renklerde üretilebilen halı paspaslar için renk seçimi yapabilir, taban halısına en uygun renkte paspası şimdi sipariş verebilirsiniz. Paspasları dilediğiniz gibi özelleştirilebilir, deri biye kenar rengini, dikiş ipi rengini, topuk lastiğini dilediğiniz gibi seçebilirsiniz. Üretilen her Bmw E93 paspası özel olup tamamen müşteri isteğine göre şekillendirilmektedir. Velur halı paspaslarımızla aracınız çok daha şık görünecek.katalog

Bmw 3 Serisi E93 Halı Paspas Özellikleri

  • Paspaslar kullanıcı nasıl isterse o şekilde üretilmektedir. Her kullanıcının estetik algısı ve istekleri farklı olduğundan Paspaslar stokta hazır tutulmaz siparişe özel olarak üretilirler.
  • Deri biye kenar halı paspaslarımızı diğer paspaslardan ayıran özelliklerden biridir. Bu kenar ile paspaslar premium bir görünüme kavuşur ve kullanıcıya özelleştirme imkanı tanınır.
  • Bir paspasın araç içinde koku yapmasının temel nedeni kullanılan ham maddedir. Halı paspas üretiminde kullanılan her halı otomotiv halısı olup EN 14041 standardına uygun olarak üretilmektedir. Bu halıların içinde atık malzeme olmadığından ürettiğimiz paspaslar sıradan paspaslar gibi koku yapmazlar.

Fit Kesim

Halı paspas temizliğini elektrik süpürgesi ve el fırçası yardımıyla kolayca yapabilirsiniz. Paspaslar velur halılardan imal edildiklerinden üzerine dökülen toz toprak gibi yabancı maddeleri tüylerinin arasına almaz. Bu sayede paspası kabaca silkelemek bile yeterli olmaktadır. Çamaşır makinesi veya basınçlı su kullanarak paspası temizlemek paspasın yapısını bozacaktır.

Velur halı paspas takımı aracınızın orijinal halı paspas ölçüleri ile aynı ölçüde fit kesim üretilir ve tam uyum sağlar.

E93 İçin Metal Paspas Logoları

Çelik metal logolar paslanmaz  materyalden imal edilmişlerdir. Bu metal logolar paspas üzerinde daima ışıldarlar. Bmw ve M performance olarak beğeninize sunduğumuz metal logolar ile velur halı paspasınızın görünümünü geliştirebilirsiniz. Paslanmaz çelik metal logo boyutları 11×2,5cm olup isteğinize göre ön iki paspasa takılmaktadır.

bmw 3 serisi metal logo

Özel Biye Kenar

Deri biye kenar ve dikiş ipi rengini şimdi dilediğiniz gibi seçin ve sadece aracınız için özel üretilmiş bir ürüne sahip olun. 4 farklı özelleştirme seçeneği ile üretilebilen velur halı paspasları aracınızın döşeme rengine göre özelleştirebilirsiniz. Örneğin siyah deri döşeme için kenar rengini siyah seçebilir, dikiş ipi rengini ise mavi seçerek sportif bir ürüne sahip olabilirsiniz. Kısacası velur paspasınızı siz özelleştirin biz üretelim ve gönderelim.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Bmw 3 Serisi E93 Cabrio 2007-2013

4 parça 2,85 kg/set – polyamid – geri dönüştürülebilir.

Bmw E93 Bmw’nin ilk metal tavanlı cabrio modelidir. Daha önceki cabrio modellerde tavan kumaş açılır tavan yapısı kullanılmıştı. Eski modellere göre daha geniş bir görüş açısı sunan model diğer rakip modellere göre daha yüksek bir fiyat ile piyasaya çıktı. 3.25 – 3.30 – 3.35 gibi motor seçenekleri ile satışa sunulan araç günümüzde de oldukça sevilmektedir.

Bmw E93 paspas satın almadan önce kauçuk paspasların şu dezavantajlarını göz önüne almakta fayda var. Öncelikle kauçuk paspaslar üretim metodu itibari ile diğer paspaslardan ayrılırlar. Kauçuk paspaslar genellikle atık malzemelerin geri dönüşümünden elde edilen ham maddelerden elde edilirler. Bu ham maddeler sağlığa zararlı olup araç içinde koku yapmaktadır.

Bmw E93 paspas çeşitlerimizi özel olarak araçlara tam uyumlu olarak geliştirmekteyiz. Bu nedenle üretilen her paspas araç taban halısına tam uygun olup, araca tam olarak uymaktadır. Halı paspas seçimine paspas halısı seçimi yaptıktan sonra deri biye kenar ve dikiş ipi rengini seçerek devam edebilirsiniz. Özelleştirilebilir halı paspaslarımızla aracınız çok daha şık görünecek.

kolay-temizlenebilir

Gönderim

Tüm Türkiye’ye kargo gönderimi mevcut olup paspas zarar görmemesi adına korunaklı bir şekilde paketlenir ve gönderilir. Sipariş verdiğiniz velur halı paspas takımı siparişinizi takiben üretilir, üretim 3-4 iş günü içinde tamamlanır. Kargo takip numarası kısa mesaj ile paylaşılır.

Ek bilgi

Ağırlık 2,85 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, 3 Series, M3, Bmw, M Performance, Sport, Premium, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf