Bmw 3 Serisi F30-F31 Velur Halı Paspas Takımı 2012-2018

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: bmwf30vhp Kategoriler:

Açıklama

Bmw 3 Serisi F30 Velur Halı Paspas Seti

Bmw F30 velur halı paspas takımı 2012-2018 3 serisi 320 325 330 gibi modeller ile tam uyumludur. Paspaslar araca özel şablonlar vasıtasıyla kesilirler. Bu şablonlar araç taban halısı ölçülerine uygun olarak yüksek hassasiyetle oluşturulur. Üretilen her halı paspas araca özel şablonlar ile kesildiğinden dolayı araca tam olarak uymaktadır. Halı paspaslarımızı diğer sıradan paspaslardan ayıran bir diğer önemli özellik kaymaz tutucu taban profilidir. Bu taban profili velur halı paspasın taban halısı üzerinde kaymasını önlemektedir. Metal logolar ekleyerek sipariş verebileceğiniz F30 halı paspas seti 3 iş günü içinde üretilir ve adresinize gönderilir.

En çok aranan ürünlerden olan Bmw F30 bej paspas seti orijinal F30 paspas seti ölçüsünde üretiliyor ve 4 parçadan oluşuyor. Sadece bej değil, siyah, antrasit, gri gibi renk seçenekleri de mevcut olup bu seçenekleri kataloğumuza göz atarak inceleyebilirsiniz.

Bmw F30 Uyumlu Halı Paspas Seti Özellikleri

  • Halı paspaslarınızı ürettirmeden önce dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Bu özelleştirmeler sonucu birbirinden farklı onlarca paspas kombinasyonu çıktığından dolayı halı paspaslarımızı stokta hazır tutmuyor, sipariş sonrasında isteğinize göre üretiyoruz.
  • EN 14041 sertifikası kullanılan otomotiv halılarının sağlığa zararlı herhangi bir bileşen barındırmadığını belgelemektedir. Üretilen halı paspaslarımızı bu standarda sahip olan halılardan üretmeye gayret ediyoruz. Dolayısıyla halı paspaslar araç içinde koku yapmazlar, sağlıklı bir kullanım sunarlar.
  • Halı paspasların taban halısına tutunabilmeleri için tabanlarına OEM Bmw paspaslarında olduğu gibi velcro halı yapıştırılmış olarak üretilmektedir. Bu şekilde paspas taban halısında bulunan klipse tutunmakta ve zeminde kaymamaktadır.

katalog

F30 Orjinal Paspas Ölçülerinde Üretim

Aracınızın orijinal fabrika çıkışlı halı paspas takımı ile aynı ölçülerde olan F30 uyumlu velur halı paspaslarımız, aynı zamanda orijinal paspastaki gibi yuvarlak velcro tutuculara da sahiptir. Bu tutucular sayesinde halı paspas seti zeminde kaymaz konforlu ve güvenli bir sürüşe imkan tanır.

Paspas temizliği aslında düzenli aralıklar ile yapılırsa paspaslar ilk günkü şık görünümlerini uzun süre korurlar. Bu temizlik işlemini elektrik süpürgesi ve fırça yardımıyla optimum şekilde yapabilirsiniz. Paspaslar az deterjanlı su ile yıkanabilirler. Halı paspasınızı çamaşır makinesinde yıkamayınız basınçlı su ile durulamayınız.

 

Paslanmaz Çelik Paspas Logoları

Aracınıza f30 uyumlu logolu halı paspas takımı mı arıyorsunuz ? O zaman paslanmaz çelik Bmw ve M performance metal logolara bayılacaksınız. Metal logolar isteğinize göre ön iki paspasa takılırlar ve ölçüleri 11×2,5 cm kadardır.

bmw 3 serisi metal logo

Çok Renkli Vinil Biye Kenar

Deri biye kenar ile dikiş ipi renginin değiştirilebilir olması velur halı paspas takımının sıradan ürünlerden farkıdır. Kenar rengini aracınıza göre uyumlu bir renk seçebilir, örneğin aracınızın gövde rengi mavi ise mavi seçebilirsiniz. Kısacası velur halı paspas takımını istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller

Bmw 3 Serisi F30 2007-2013

4 parça 2,78 kg/set – polyamid – geri dönüştürülebilir.

Bmw 3 serisinin 6. jenerasyonu olan F30, sedan ve vagon versiyonları ile piyasaya sürülmüştür. 2011 – 2019 yılları arasında üretilen otomobil dünyanın farklı köşelerinde birleştirilmiştir. Christopher Weil tarafından tasarlanan aracın touring modeli ise Micheal De Bono’dur. F30 sedan versiyonu ilk olarak 2012 Geneva motor show’da kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. 3.30 – 3.28 – 3.35 – 3.20 gibi motor seçenekleri ile piyasaya sürülen araç ayrıca xdrive seçeneğine de sahiptir.

F31 bu modelin farklı bir varyasyonu olup gövde tipi “vagon”dur. F34 modeli ise fastback gövde stili ile piyasaya sürülmüş olup arkasında GT ibaresini taşımaktadır. Sonraki modellerde üretilmeyen bu gövde stili başarısız satış rakamlarından dolayı iptal edilmiştir. Gövde yapısı olarak araç her şekilde eski modelinden daha büyüktür. Sadece Çin’de satışa sunulan uzun şaseli model ise en uzun model olarak geçmektedir. Selefi ile karşılaştırıldığında iç mekanda da geliştirmeler dikkat çekmektedir. Bmw F30 paspas modelleri ile aracınızın iç mekanına şık bir görünüm verebilirsiniz. Çok farklı renklerde üretilebilen halı paspaslar en çok aranan Bmw F30 bej renginde de üretilmektedir. Halıları online katalog üzerinden inceleyebilir ve aracınıza en uyumlu halı paspas siparişini verebilirsiniz. Üretimini firmamızın yaptığı halı paspaslar orjinal ithal otomotiv halılarından taban halısında ki bütün detaylar göz önüne alınarak imal edilmektedir.

kolay-temizlenebilir

Gönderim

Halı paspaslar yaptığınız seçimlere uygun olarak 3-4 iş günü içinde üretilir ve korunaklı bir biçimde paketlenerek kargolanır. Kargoya verilen paspaslar için kargo takip no sistem üzerinden paylaşılır. Kargo ücreti sipariş ekranında belirtilen tutar olup peşin tahsil edilmektedir.

Ek bilgi

Ağırlık 2,78 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, 3 Series, M3, Bmw, M Performance, Sport, Premium, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf

Hoşunuza gidebilir…