Subaru Legacy Velur Halı Paspas Takımı

 1.199,90 2.199,90

palaztex tr katalog

Stok kodu: subarulegacyvhp Kategoriler:

Açıklama

Subaru Legacy Orijinal Ölçü Velur Paspaslar

Subaru Legacy orijinal halı paspasları ölçülerinde üretilen velur halı paspas takımı 4 parçadan oluşmakta olup, metal Legacy logoları ile şık bir görünüm sergiler. Velur halı paspas siparişinizi oluştururken paspas kenarı, dikiş ve halı rengini dilediğiniz gibi seçebilirsiniz. Velur halı paspaslar Avrupa menşeili kokusuz otomotiv halılarından üretilir. Şimdi online kataloğumuza göz atarak özelleştirme seçeneklerini görüntüleyebilirsiniz.

Subaru Legacy Velur Paspas-Özellikler

  • Set 4 paspastan oluşmaktadır.
  • Subaru & Legacy metal logoları.
  • Kaymaz zemin yapısı ile güvenli kullanım.
  • İsteğe bağlı özelleştirilebilir tasarım.
  • Sık dokuma, yumuşak yüzeyli materyal.
  • Ekstra topuk koruma desteği.

katalog

Orijinal Paspas Ölçülerinde Üretim

Subaru Legacy serisi için üretilen velur halı paspasları orijinal halı paspas takımı ölçülerinde üretiyoruz. Bu sayede paspaslar aracınıza tam olarak uyum sağlıyor. Atık ham madde içermeyen kokusuz otomotiv halılarından üretilen velur halı paspas setini sunmuş olduğumuz 3 farklı kalite seçeneği arasından bütçenize en uygun seçimi yaparak sipariş verebilirsiniz.

Legacy İçin Metal Paspas Logoları

Paslanmaz çelikten imal edilen metal logolar 11×2,5 cm ölçüdedir. İdeal boyutları ile sade bir tasarım detayı ile öne çıkar. Legacy metal logosu isteğinize bağlı olarak ön iki paspas setine takılır. Diğer metal logo çeşitlerini aşağıdaki görselde bulabilirsiniz.

subaru legacy metal paspas logoları

Özelleştirilebilir Tasarım

Velur halı paspas setinin standart paspaslara göre en büyük avantajı tamamen özelleştirilebilir tasarım yapısında üretilmesidir. Paspasınızı sipariş verirken kenar renginden dikiş ipi rengine kadar tüm detaylarını sizler belirleyebilir ve 2-3 iş günü içinde aracınız ile tam uyumlu özel bir paspas setine sahip olabilirsiniz. Tüm yapmanız gereken şimdi online kataloğumuzu incelemek ve tüm seçimleri dilediğiniz gibi yaparak velur halı paspas takımı siparişinizi oluşturmak.

ozellestirilebilir-deri-kenar

Uyumlu Modeller;

Subaru Legacy serisi

Temizlik

Velur halı paspas takımı basınçlı su ve çamaşır makinesi kullanmadan temizlenebilir. Temizlenen paspaslar araç içine konulmadan önce tam olarak kurutulmalıdır. Sık dokuma yapısı sayesinde velur paspasınızı düzenli aralıklar ile basit bir halı fırçası ile fırçalamanız bile çoğunlukla yeterli olacaktır.

kolay-temizlenebilir

Gönderim

Velur halı paspas takımı müşteri isteğine göre özel üretilen bir üründür. Bu nedenle hazır stok ürünü değildir ve üretim için 3 iş günü kadar süre gerekebilir. Üretimi tamamlanan ürün paketlenir ve kargo ile adresinize gönderilir. Kargo takip numarası kısa mesaj ile iletilir.

Ek bilgi

Ağırlık 3,15 kg
Boyutlar 90 × 45 × 5 cm
Model

(BD/BG/BK) 1994-1999, (BE/BH) 1998-2003, (BM/BR) 2010-2014

Halı Kalitesi & Rengi

Standart-Siyah, Özel Velur-Siyah, Özel Velur-Oluklu Siyah, Özel Velur-Antrasit, Özel Velur-Bej, Özel Velur-Koyu Bej, Özel Velur-Gri Bukle, Özel Velur-Siyah Bukle, Özel Velur – Mavi, Süper Velur-Siyah, Süper Velur-Antrasit, Süper Velur – Oluklu Antrasit, Süper Velur-Gri, Süper Velur-Bej, Süper Velur-Oluklu Bej, Süper Velur-Kahverengi, Süper Velur-Petrol Bej, Süper Velur – Zeytin Yeşili, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, -, –

Kenar Rengi

Siyah, Antrasit, Gri, Açık Gri, Bej, Sarı, Yeşil, Mavi, Kırmızı, Bordo, Turuncu, Kahverengi, Taba, Lacivert, Beyaz, Siyah (Kadife), Koyu Gri, Kiremit, -, -, –

Dikiş Rengi

Bej, Gri, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Sarı, Yeşil, Açık Kahve, Bordo, Turuncu, Lacivert, -, -, -, -, –

Metal Logo

İstemiyorum, Subaru, Legacy, Premium, Sport, Turbo

Topuk Koruma Lastiği

İstemiyorum, İstiyorum-Siyah, İstiyorum – Gri, İstiyorum – Şeffaf